//UCF, premiada al 23 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria

UCF, premiada al 23 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria

Las Palmas de Gran Canarias va acollir els passats dies 8,9 i 10 de març el ’23 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria’, organitzat per la Sociedad Española de Directivos Sanitarios (SEDISA) i la Asociación Nacional de Directivos de Enfermería (ANDE). Una de les trobades més importants del sector sanitari a Espanya on es van reunir més de 3.000 directius, gerents, experts i professionals tant del sector públic com privat.

Durant el congrés, es van portar a terme més de 40 sessions de formació, i es van presentar més de 800 comunicacions entre pòsters i comunicacions orals.

D’entre els 414 pòsters presentats, Unió Consorci Formació ha estat premiada, juntament amb l’Institut Català de la Salut, amb un dels premis en la categoria de “gestionar amb i per a les persones”.

El premi a la ‘millor comunicació pòster’ en aquesta categoria ha estat amb la presentació del ‘Programa expert universitari en Lideratge en Femení per una gestió inclusiva’, organitzat per Institut Català de la Salut i amb la col·laboració d’Unió Consorci Formació.

D’aquest programa, s’han realitzat altres edicions organitzades per Unió Consorci Formació que mantenen la mateixa estructura. Descobreix el programa complet aquí.

Un recorregut pel viatge del programa de Lideratge en femení: 

Visualitza els vídeos de la tercera edició del programa de Lideratge en femení: 

2023-03-23T17:47:42+02:00