/, Home/És possible un altre lideratge a les nostres organitzacions? – UCF participa en la trobada CreaTalent

És possible un altre lideratge a les nostres organitzacions? – UCF participa en la trobada CreaTalent

El passat divendres, 12 de maig, va tenir lloc a la seu del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) la trobada “És possible un altre lideratge a les nostres organitzacions?“, emmarcada en el cicle CreaTalent de CAPSS.

La sessió, coordinada i organitzada per Anna Vilanova, responsable de desenvolupament del CSI; Mònica Buqueras, cap de desenvolupament i gestió del talent de l’Hospital de Granollers, i Pilar Rol, directora executiva de CAPSS, va comptar amb la participació i ponències de diversos professionals.

Ruben Llop, president del Patronat de la Fundació de l’Institut for Transformational Leadership (IFTL) i soci fundador i managing partner de l’IFTL, va obrir la jornada amb una ponència “Liderar és un esport de contacte“, on va parlar sobre els lideratges actuals i de futur, i de la necessitat de gaudir de la feina per encomanar la passió.

Seguidament, Joan Carles Cifre, director de Recursos Humans Iberia de Rituals, va compartir amb els assistents el seu model de persones i la bona experiència de l’empleat a la seva organització.

Vam conéixer experiències assistencials entorn del lideratge; Miquel Pons, subgerent i director mèdic de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, va parlar del “Flat Management”, la presa de decisions col·laborativa i el pes del coneixement, i Iolanda Nuñez, gestora clínica i assistencial d’Infermeria de l’Hospital Dos de Maig del Consorci Sanitari Integral, va exposar l’experiència @nursescsi, una iniciativa que busca fer marca de les infermeres a les xarxes socials.

La jornada va concloure amb Johanna Cáceres, directora de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa del Consorci Sanitari del Maresme, i Ana Sedano, gerent d’Unió Consorci Formació. Ambdues van mantenir un diàleg sobre el lideratge des d’un vessant més humanista i relacional, en el que van destacar la necessitat de potenciar el desenvolupament professional i personal de les persones des de les organitzacions.

2023-05-18T11:48:58+02:00