/, Update geriatria/M2 Abordatge de la polimedicació i multicomplexitat
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Linia 9

Update en multimorbilitat, fragilitat i complexitat. Sessió 2.

Objectius

En aquesta sessió l’objectiu és valorar punts de força i limitacions i aprendre eines concretes sobre la prescripció adequada i la deprescripció de medicació en persones grans, tema extremadament controvertit i actual. A molts els sembla necessari i inevitable, però la seva aplicació és molt complexa, i fins i tot es qüestiona si realment és factible a la pràctica.

Continguts

S’abordarà la planificació de decisions anticipades a partir de l’experiència en l’àmbit oncològic i, particularment, en el cas de l’oncogeriatria amb la complexitat que comporta des del punt de vista de la persona i del professional.

Estructura

Dra. Núria MolistLlicenciada i Doctora en Medicina. Especialista en geriatria. Geriatra del servei de geriatria de l’Hospital Santa Creu de Vic. Experta en recerca sobre prescripció centrada en el pacient.

Enric Martinez Vieites: Diplomada en infermeria. Directora adjunta de la Càtedra de Cures Pal·liatives (Universitat de Vic). Coordinadora de l’ârea Docent de l’Observatori QUALY (institut Català d’Oncologia).Diplomat Universitari en Infermeria. Infermer al PADES Sant Martí Nord (Mutuam). Màster en Infermeria Oncològica per la UAB, màster en Atenció i Cures Pal·liatives per la UVIC-ICO, màster en Investigació Clínica Aplicada a Ciències de la Salut per la UAB.

Espai de conversa per afavorir el coworking, amb cafè i esmorzar.

Dr. Josep Majó: Metge especialista en cures pal·liatives. Responsable de la unitat d’estada intermèdia oncològica i cures pal·liatives del Parc Sanitari Pere Virgili. Coordinador de la comissió clínica del dolor. Col·laborador en activitats de recerca i docència.

 Dr. Hugo Badahi: Metge especialista en geriatria. Metge de l’equip PADES Sud del Parca Sanitari Pere Virgili. Membre de la Comissió d’Atenció Centrada en la Persona.

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet