/, update salut digital, usd/Intel·ligència artificial i assistència clínica
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 5

Taller número 7 de l’Update en Salut Digital

Com a conseqüència de la creixent digitalització en tots els àmbits de la societat, disciplines com la Intel·ligència Artificial o el Big Data s’han convertit en eines d’ús generalitzat. En l’àmbit de la salut, on es treballa amb una gran quantitat i heterogeneïtat d’informació, és un exemple paradigmàtic de l’eclosió de solucions basades amb aquestes tecnologies. Les oportunitats que s’obren són moltes tan a nivell assistencial com a nivell de gestió. Però transformar les dades en coneixement amb valor és un repte no exempt de dificultats.

Objectius:

  • Presentar les oportunitats i reptes, en l’àmbit de la Salut, que ofereixen la Intel·ligència Artificial i el Big Data. Per fer aterrar aquestes oportunitats, mostrarem exemples d’aplicacions i repassarem les tendències actuals.

Continguts:

La sessió estarà dividida en quatre parts:

  • Breu introducció històrica.
  • Oportunitats i Perills.
  • Exemples.
  • Perspectives de futur.
Docent:

Josep Lluís Arcos és Investigador en el Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC). Doctor en Intel·ligència Artificial per la Universitat Politècnica de Catalunya (1997), co-autor de més de 150 articles científics i amb una llarga trajectòria involucrat en més de 50 projectes  de recerca/transferència. La seva recerca es focalitza en aprenentatge automàtic (Machine Learning), Anàlisi de Sèries Temporals, així com les seves aplicacions a medicina i música.

INSCRIPCIONS

Aquest taller s’ha ajornat.

Consulta el programa complet

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.