/, L2, Update Directiu/Autoconeixement per a l’eficàcia personal
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió 5 de l’Update Directiu

Icona formació presencialLínia 2

En els moments actuals és fonamental per als professionals l’aprenentatge i el desenvolupament continu; per això és interessant fer una parada en el camí, aprofundir en l’autoconeixement i, a partir d’aquí, decidir quins són els camins i les prioritats del propi desenvolupament.

Objectius
  • Reconèixer els nostres punts forts i les àrees de millora, descobrir les nostres àrees de desenvolupament.
  • Passar a l’acció desenvolupant estratègies interpersonals útils.
  • Aprofundir en el meu estil de relació, en els meus punts forts, àrees de millora i espais de desenvolupament.
  • Conèixer quin és el meu estil d’aprenentatge.
  • Conèixer i entendre l’estil dels altres.
  • Desenvolupar estratègies per adaptar-me i connectar.
  • Desenvolupar estratègies d’acció.
Continguts

Treballarem a partir d’una eina d’autoconeixement: l’Insights Discovery. Abans de la sessió presencial cada assistent omplirà un qüestionari d’autoavaluació per Internet, i a la sessió disposarà del seu informe individual.

S’explicarà el model que hi ha darrere de l’Insights, es treballarà amb els perfils personals i es realitzaran exercicis i dinàmiques per a una millor comprensió i aplicació del model.

Docents

Consultora en desenvolupament de persones i organitzacions. Coach. Assessora de projectes formatius de la Unió Consorci Formació. Al llarg de 15 anys va ser responsable de desenvolupament de recursos humans, a la UOC en primer lloc, i després a l’Hospital Clínic de Barcelona. És directora del Postgrau “Desenvolupament del talent a les organitzacions” d’IL·3-UB” i del Postgrau en “Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu. “Ser i Fer”, de la Universitat de Manresa. Acreditada en “Insights Discovery”, eina de diagnòstic de personalitat i en TLC (The Leadership Cercle), eina de diagnòstic 360º de competències de lideratge.

INSCRIPCIÓ

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet