/, update salut digital, usd/Usos i beneficis del Big Data en recerca
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 5

Taller número 2 de l’Update en Salut Digital

El sector Salut te nombroses fonts de dades heterogènies (històries clíniques electròniques, dispositius de telemedicina, proves clíniques, wearables, epidemiològiques, nutricionals i genòmiques…….) relacionada amb els pacients, les malalties i els centres sanitaris. Aquesta informació, ben analitzada, resulta de gran utilitat per a la Recerca i per a la pressa de decisions i possibilita el que es coneix com a Big Data, Real World Data (RWD) i la Medicina Personalitzada.

Objectius:

  • Donar a conèixer les noves estratègies, metodologies, eines de processament i anàlisi del Big Data i les seves possibilitats en l’àmbit de les Ciències de la Vida.

Continguts:

  • Adquisició, filtratge i seguretat de les dades.
  • Integració de bases de dades.
  • Mineria de dades.
  • Intel·ligència Artificial.
  • Machine Data Learning.
Docent:

Joan Guanyabens. Metge  i Màster  per ESADE en Gestió Hospitalària amb més de 20 anys d’experiència en direcció, gestió, consultoria i assessorament en la utilització i aplicació de les tecnologies de la informació al sector sanitari.  Ha estat Coordinador general de les tecnologies de la informació i les comunicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i Conseller delegat de Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) havent treballat també al Servei Català de la Salut, UDIAT Centre Diagnòstic de la Corporació Sanitaria Parc Taulí de Sabadell i com a Consultor. Actualment és Director general de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut, entitat titular de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

INSCRIPCIONS

Aquest taller s’ha ajornat.

Consulta el programa complet

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.