//Bona pràctica en l’atenció a la violència sexual. Model integrador de l’Hospital Clínic.
2021-12-01T00:00:00+02:00
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El programa es durà a terme entre el 30 de novembre i el 29 de desembre de 2021 amb una durada de 7 hores. 

Les violències sexuals són les violències de gènere més invisibilitzades que afecten les dones. Un 25 % de les dones adultes de la població general reconeixen haver estat víctimes d’algun tipus de violència sexual.

Així doncs, l’atenció a la salut de les víctimes implica una resposta organitzada de la sanitat pública amb professionals de diferents disciplines, formats i formades per donar l’atenció adequada. Una atenció interdisciplinària, que no revictimitzi a la persona i que contempli tots els aspectes de la salut malmesa.

L’Hospital Clínic de Barcelona és un referent a territori en l’abordatge d’aquests casos. Des del l’any 1994, ha revalidat  el disseny del model d’atenció integral que involucra a un equip de professionals que garanteix l’atenció bio-psico-social  i que ha desenvolupat en el temps de forma multidisciplinària i amb perspectiva de  gènere en l’assistència sanitària.

En aquest sentit i a través d’aquesta formació, dissenyada i creada gràcies al coneixement i l’experiència que ens trasllada el propi equip de professionals que intervenen en el model d’assistència integral a la violència sexual de l’Hospital Clínic, així com altres professionals experts/es col·laboradors/es que també formen part del procés, es dona a conèixer la bona pràctica d’aquest model amb el propòsit d’inspirar i ajudar a incorporar canvis en altres institucions.

Inscripcions:

Per a inscriure’s al curs caldrà omplir el full d’inscripció i enviar-ho per correu a pbove@ucf.cat. Per a més informació, consulta el full d’inscripció.

Places limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.

Descarrega el full d’inscripció
Consulta el programa complet

Per a més informació:

Paula Bové, d’Unió Consorci Formació – pbove@ucf.cat – 932 594 387