/, L9, Update geriatria/M1 Centralitat d’estat mental i mobilitat: actualització en deteriorament cognitiu, demència i activitat física
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Linia 9

Update en multimorbilitat, fragilitat i complexitat. Sessió 1.

Objectius

Aquesta sessió té per finalitat establir els principis bàsics de l’atenció als problemes de deteriorament cognitiu i de mobilitat que presenten les persones grans fràgils i amb polipatologia complexa.

Continguts

S’oferiran els principals avenços en l’atenció i prevenció d’aquestes incapacitats, així com l’experiència a l’hora de fer recomanacions bàsiques per tal d’atendre també les persones que exerceixen de cuidadors habituals d’aquests malalts.

Estructura

Dr. Oriol Grau: Llicenciat en Medicina per la UAB i doctor en Medicina per la UB. Especialista en Neurologia a l’Hospital Clínic de Barcelona, on des de 2012 fins 2017 ha compaginat la recerca clínica en el camp de les demències amb l’assistència a la Unitat d’Alzheimer i Altres Trastorns Cognitius. Ha treballat com a neuròleg a la Unitat de Trastorns Cognitius de Centres Assistencials Emili Mira – Parc de Salut Mar i com a neuròleg i investigador al Banc de Teixits Neurològics de l’Hospital Clínic. Des de 2017 treballa com a neuròleg i investigador al BarcelonaBeta Brain Research Center.

Dra. Ester Risco: Doctora en Ciències Infermeres. Investigadora en el Grup Consolidat de Recerca Cures a la Gent Gran Dependent (CGGD), reconegut per la Generalitat de Catalunya. Infermera de Suport a la Recerca de la Direcció Infermera de l’Hospital Clínic i Professora associada a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

Espai de conversa per afavorir el coworking, amb cafè i esmorzar.

Dra. Laura Mònica Pérez: Metgessa especialista en Geriatria, doctora en Medicina. Actualment forma part del equip de la Unitat de Demències del Parc Sanitari Pere Virgili i es metge referent del programa de atenció a la fragilitat al Parc Sanitari Pere Virgili, Barcelona.

Luis Soto: Fisioterapeuta. Màster oficial en Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica (Universitat Internacional de La Rioja). Ha estat secretari de la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia. Actualment forma part del Grup de Recerca en Envelliment, Fragilitat i Transicions a Barcelona (RE-FiT Bcn).

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet