/, Destacats, L1/Codis d’activació: Processos d’identificació i d’activació
Carregant Esdeveniments

Codis d’activació: Processos d’identificació i d’activacióLínia 1

Formació semipresencial especialitzada per a les pràctiques segures en cadascun dels codis d’activació que es defineixen el Pla de Salut 2016-2020.

Va dirigida a professionals assistencials de les organitzacions sanitàries dels Serveis d’Urgències, Atenció Primària, SEM i d’altres equips de primera actuació: facultatius i personal d’infermeria, que vulguin posar en pràctica els coneixements i habilitats necessaris per l’atenció inicial dels pacients en les fases d’identificació i activació de codis d’actuació. Incidint en les pràctiques segures que permetin minimitzar l’impacte dels esdeveniments adversos que es poden produir en el desenvolupament d’aquesta activitat assistencial.

La formació que s’ofereix contempla:

  • Primer la realització de 5 píndoles online de coneixements genèrics sobre el procés d’identificació i activació per cada un dels 5 codis, prèviament  al taller presencial.
  • La realització d’un taller presencial basat en la metodologia de la simulació en les instal·lacions de 4D Health.

L’objectiu principal d’aquesta formació és identificar i actuar precoçment en el tractament de les patologies temps dependents incloses en els codis d’actuació.

El taller de pràctica simulada es realitzarà en el 4D Health Innovation Simulation Center. Passeig Verdaguer, 130 08700 Igualada (Barcelona).

INSCRIPCIONS
Consulta el programa complet

Per a més informació poseu-vos en contacte amb rllort@ucf.cat.