

Control de residu alimentari, present i futur
18 Maig
| 120€Update Serveis Generals – 3ª edició 2022-2023
Aquesta jornada experiencial es durà a terme el dia 18 de maig de 2023 de 09:00 h a 14:00 h de forma presencial a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
La cura de la salut del planeta, ens correspon a tots, la sostenibilitat forma part de la nostra feina.
Els canvis en el control del malbaratament alimentari, la nova llei ens obliguen moral i legalment a prendre mesures i reflexionar sobre el malbaratament alimentari, és per això que creiem que pot ser una gran oportunitat per aprendre i treballar plegats per assolir aquest repte.
Assolir els coneixements necessaris per a d’implementació del la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.
- Part teòrica: descripció del marc teòric de la llei.
- Visita cuina HSCSP.
- Exposició casos pràctics.
- Treball en grup pel desenvolupament de casos pràctics.
Sra. Gemma Navarro
Cap de Dietètica i alimentació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. La trajectòria professional l’ha desenvolupat sempre en l’àmbit hospitalari, treballant com a dietista i com a responsable de l’alimentació, a centres públics i privats. Desenvolupa aquesta tasca i la docent des de fa més de 20 anys, ha pogut viure i experimentar la constant transformació del sector.
Sra. Yolanda Fernández
Des de fa dotze anys, cap dels Serveis Hotelers de l’Hospital Germans Trias i Pujol, incorporant la visió de responsabilitat social en tots els projectes de la unitat, a destacar el projecte de prevenció del malbaratament alimentari (premi europeu 2014).
Per a inscriure’s al curs caldrà omplir el full d’inscripció i enviar-lo per correu a lmoralo@ucf.cat.
Places limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.
PER A MÉS INFORMACIÓ: Esther Pérez, d’Unió Consorci Formació – eperez@ucf.cat