//Control de residu alimentari, present i futur
2023-03-23T00:00:00+02:00
Carregant Esdeveniments

Update Serveis Generals – 3ª edició 2022-2023

Aquesta jornada experiencial es durà a terme el dia 18 de maig de 2023 de 09:00 h a 14:00 h de forma presencial a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La cura de la salut del planeta, ens correspon a tots, la sostenibilitat forma part de la nostra feina.

Els canvis en el control del malbaratament alimentari, la nova llei ens obliguen moral i legalment a prendre mesures i reflexionar sobre el malbaratament alimentari, és per això que creiem que pot ser una gran oportunitat per aprendre i treballar plegats per assolir aquest repte.

Assolir els coneixements necessaris per a d’implementació del la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.

  • Part teòrica: descripció del marc teòric de la llei.
  • Visita cuina HSCSP.
  • Exposició casos pràctics.
  • Treball en grup pel desenvolupament de casos pràctics.

Sra. Gemma Navarro

Cap de Dietètica i alimentació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. La trajectòria professional l’ha desenvolupat sempre en l’àmbit hospitalari, treballant com a dietista i com a responsable de l’alimentació, a centres públics i privats. Desenvolupa aquesta tasca i la docent des de fa més de 20 anys, ha pogut viure i experimentar la constant transformació del sector.

Sra. Yolanda Fernández

Des de fa dotze anys, cap dels Serveis Hotelers de l’Hospital Germans Trias i Pujol, incorporant la visió de responsabilitat social en tots els projectes de la unitat, a destacar el projecte de prevenció del malbaratament alimentari (premi europeu 2014).

Per a inscriure’s al curs caldrà omplir el full d’inscripció i enviar-lo per correu a lmoralo@ucf.cat

Places limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.

Descarrega el full d’inscripció
Consulta el programa complet

PER A MÉS INFORMACIÓ: Esther Pérez, d’Unió Consorci Formació – eperez@ucf.cat