//Curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei Orgànica 3/2021, de 24 de març, de Regulació de l’Eutanàsia
2022-06-29T00:00:00+02:00
Carregant Esdeveniments

El curs online-autoformatiu es durà a terme entre el 6 de setembre i el 4 d’octubre del 2022 amb una durada de 8 hores

Places limitades.

L’objectiu general del curs és:

Conèixer els aspectes generals de la Llei Orgànica de Regulació de l’Eutanàsia tant des del punt de vista normatiu, com de model de pràctica assistencial i procediment d’aplicació.

Els objectius específics del curs són:

  • Conèixer els supòsits que la LORE contempla, els aspectes legals i tècnics, i sobre la prestació de l’ajuda per a morir.
  • Conèixer quin és el procediment d’aplicació, supòsits, professionals que intervenen i els terminis a l’aplicació del dret del pacient, incloent el
    document de voluntats anticipades.
  • Familiaritzar-se amb el model de pràctica assistencial previst per el desplegament de la Llei a Catalunya identificant quin son els rols professionals i les seves responsabilitats i el dret a l’objecció de consciència dels professionals.
  • Conèixer els conceptes bàsics sobre acompanyament i dol i quins són els professionals competents per intervenir en cada etapa del procés.
  • Identificar quins recursos, eines i habilitats comunicatives i de gestió emocional són més idonis per a les relacions amb pacients, persones del seu entorn i entre professionals implicats amb l’atenció al pacient.

*Recordeu que els professionals que formeu part dels centres de l’ICS no us podeu inscriure a aquesta edició, heu d’inscriure-us a les edicions organitzades per l’ICS.

INSCRIPCIÓ
Consulta el programa complet

Per a més informació:

Mercè Pascual, d’Unió Consorci Formació – mpascual@ucf.cat – 932 594 383