/, update salut digital, usd/Dades obertes en Salut: els beneficis del compartir
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 5

Taller número 4 de l’Update en Salut Digital

Les dades han esdevingut un element enormement valuós a l’entorn tecnològicament avançat que es presenta al segle XXI.

En el nostre model de salut, el sector públic té a la seva disposició un elevat volum de dades que, de fer-se disponibles en obert, adquiriran un paper estratègic de primer ordre.

Obrir dades, i especialment en salut, consisteix en un exercici complex que requereix de la definició, planificació i presa de decisions operatives conscients.

Objectius:

  • Iniciar als assistents en els conceptes bàsics de les dades obertes per tal de posar en context el nou ecosistema que representen i establir els principis fonamentals per emprendre una iniciativa de dades obertes en salut.

Continguts:

  • Conceptes bàsics de les dades obertes
  • La publicació de dades en obert
  • Principals publicadors de dades obertes en salut
Docent:

Sandra Lomas. Professional en l’àmbit de la Transformació Digital i la Comunicació al Departament de Salut i docent en l’àmbit de Competències Digitals en la Universitat Oberta de Catalunya. Exerceix també de docent en formació de postgrau i especialitzada en dades obertes, estratègies de govern obert i ciutadania digital.

Formada en Dades Obertes a The Open Data Institute, Màster en Gestió Pública Avançada (UB) i MBA en Empreses i Institucions Culturals (U Salamanca). És llicenciada en Comunicació Audiovisual (UOC) i Història (UB). Membre de la Xarxa d’Innovació Pública

INSCRIPCIONS

Aquest taller s’ha ajornat

Consulta el programa complet

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.