/, L2, update ecofin/Entorn: El sistema sanitari català
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Línia 2Update economicofinançer. Mòdul 1. Sessió 1.

Moltes de les obligacions que es deriven de la gestió econòmica dels centres s’expliquen coneixent els orígens del sistema sanitari català i el seu funcionament.

Amb aquest mòdul es pretén que els participants del programa tinguin una panoràmica global del funcionament del sistema sanitari català, dels actors que hi participen i dels instruments de relació.

Objectius
  • Conèixer els orígens i el funcionament actual del sistema sanitari català.
  • Conèixer els diferents actors del sistema sanitari català i les seves particularitats.
  • Entendre el model sanitari català i les seves repercussions sobre la gestió economicofinancera dels centres.
Continguts
  • El model sanitari català. El Departament, el CatSalut, l’AQUAS i el SISCAT. Sectors d’activitat en el sistema sanitari.
  • L’estructura de provisió: titularitats jurídiques i conseqüències. La SEC-95 i la SEC-2010. Autonomia de gestió.
  • La planificació i la compra de serveis. Negociació, gestió i avaluació del contracte. La compra de les diferents línies d’activitat.
 Docents

Maria Reventós

És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Economia per la London School of Economics and Political Science. Treballa des del 1998 en el sector sanitari, sector de què disposa d’una visió àmplia ja que hi ha desenvolupat tasques tant en l’àmbit de la planificació i la compra de serveis com en el de la provisió, tant en l’àmbit local com amb la participació en nombrosos projectes internacionals. Actualment desenvolupa la seva tasca professional a La Unió, on s’encarrega de coordinar els sectors d’atenció especialitzada d’aguts i atenció primària, i és responsable dels àmbits de farmàcia i tecnologies de la informació.

Aquest programa permet inscriure’t a un taller o a més d’un del mateix programa. Per realitzar la inscripció descarrega l’arxiu excel i envia’l a inscripcio@ucf.cat

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet