

Gestió de la restauració: Col·lectivitat captiva
13 Desembre | 09:00 - 14:00
| 105€Sessió número 4 de l’Update de Serveis generals
Assolir els coneixements bàsics de la missió, la legislació i el funcionament d’un servei de cuina hospitalari.
Objectius
- Conèixer la missió d’un servei de cuina d’un hospital
- Conèixer els agents que intervenen en el procés d’avaluació i lliurament de la dieta hospitalària
- Conèixer i aplicar correctament la legislació vigent
- Conèixer els diferents tipus de funcionament, emplatat i logística
Continguts
Principis bàsics del servei de cuina en un hospital
- Segur
- Tipus de línies de producció
- Legislació
- Idoni
- Dieta adaptada a la patologia del pacient
- Arbre de dietes
- Relació pacient -infermer/a – dietista
- Gastronòmic
- Menús elecció
- Variabilitat
- Presentació
- Productes
- Satisfacció