/, Serveis generals/Gestió d’operacions, processos i Lean en Salut
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 3

Sessió número 12 de l’Update de Serveis generals

La gestió d’operacions i les seves metodologies i filosofies de gestió (Lean com la més coneguda) han aconseguit uns nivells d’excel·lència operativa i de qualitat molt alts, difícilment imaginables fa uns anys.

La gestió d’operacions i aquestes metodologies s’estan introduint en el sector salut. Degudament adaptades i particularitzades, aquesta gestió per processos i operacions moderna, és una de les claus per la millora de la qualitat i fluxos dels hospitals i institucions sanitàries en els propers anys.

Objectius
  • Conèixer, de manera introductòria, les noves metodologies de gestió d’operacions (lean, kata, desing thinking) aplicades i adaptades al sector sanitari a través de l’experimentació directa.
Continguts
  • Gestió d’operacions i Lean
    • Introducció, principis i conceptes generals de Lean i gestió d’operacions (VSM, Fluxe, Valor, Variabilitat, Cicle PDCA, Gestió visual…)
    • Projecte de millora amb una simulació pràctica.
    • Conclusions i elements clau per l’aplicació al sector sanitari.
Docents

Enginyer Industrial, expert en Lean Healthcare i gestió d’operacions amb experiència en gestió i disseny d’infraestructures hospitalàries. Té diversos mestratges i cursos de postgrau en les àrees de gestió, les operacions i enginyeria, destacant: Màster MBA per la Universitat de Girona), Postgrau Lean Practitioner (Institut Lean Management i Universitat Politècnica de Catalunya), Postgrau en Manteniment d’equips i instal·lacions i Màster d’Estructures arquitectòniques i diversos cursos de gestió sanitària, qualitat i management. Actualment, cursant el doctorat en gestió d’operacions i processos en l’àmbit sanitari.

Actualment és el director de desplegament estratègic del campus Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. Anteriorment va ser CEO de la start-up tecnològica Balio Tecnologia. Va exercir com a director d’operacions i Lean a l’aliança estratègica ICS-IAS de Girona (Hospital Universitari Dr. Josep Trueta i Institut d’Assistència Sanitària) i prèviament com a director d’infraestructures. Abans va  treballar com a enginyer de projectes en diverses empreses del sector energètic, medi ambient i infraestructures.

Docent en diversos Màsters i cursos de l’àmbit de les operacions i lean en el sector sanitari. Ha impartit múltiples comunicacions i conferències.

INSCRIPCIONS

Sessió posposada, concretarem la data més endavant.

Consulta el programa complet