/, Serveis generals/Gestió de la restauració: Col·lectivitat captiva
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 3

Sessió número 4 de l’Update de Serveis generals

Assolir els coneixements bàsics de la missió, la legislació i el funcionament d’un servei de cuina hospitalari.

Objectius
  • Conèixer la missió d’un servei de cuina d’un hospital
  • Conèixer els agents que intervenen en el procés d’avaluació i lliurament de la dieta hospitalària
  • Conèixer i aplicar correctament la legislació vigent
  • Conèixer els diferents tipus de funcionament, emplatat i logística
Continguts

Principis bàsics del servei de cuina en un hospital

  • Segur
    • Tipus de línies de producció
    • Legislació
  • Idoni
    • Dieta adaptada a la patologia del pacient
    • Arbre de dietes
    • Relació pacient -infermeria – dietista
  • Gastronòmic
    • Menús elecció
    • Variabilitat
    • Presentació
    • Productes
    • Satisfacció
Docents:

Miquel Ortega i Sánchez

Grau en Direcció Hotelera per la Universitat Autònoma de Barcelona, cursant Administració i Direcció d’Empreses. Inicia la seva experiència professional en el sector hoteler en diferents països de la UE (Bèlgica, Holanda, Irlanda) de les principals cadenes (NH, Hilton, Melià), en àrees de gestió de compres, Front Office Manager, i direcció d’Hotel en diferents establiments. Al 2004 pasa al sector hospitalari, treballant als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, com a tècnic d’Hoteleria. Al 2009, es crea Emporhotel, i com a director, gestiona les serveis hotelers integrals de diferents entitats del Baix i Alt Empordà, com Fundació Hospital de Palamós, Fundació Salut Empordà, (Hospital de Figueres) i Fundació Palafrugell Gent.

Jofre Balagué i Bellido

Cuiner per l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona. Màster en administració i direcció d’empreses (MBA) per la UPF-Barcelona School of Management. Postgrau de Gestió de Restauració per a Col·lectivitats per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme. Actualment treballa a l’Hospital General de Granollers (FPHAG), cap de serveis generals. Ha treballat a Sodexo com a cap d’àrea gestionant hospitals, geriàtrics i residències d’avis.

EXCEL D’INSCRIPCIÓ

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet