//Innovació en la gestió de la roba hospitalària
2022-12-10T00:00:00+02:00
Carregant Esdeveniments

Update Serveis Generals – 3ª edició 2022-2023

Aquesta jornada experiencial es durà a terme el 19 de gener de 2023 de 9:00 h a 14:00 h de forma presencial a Interhospitalia.

Conèixer els diferents processos que es duen a terme en la bugaderia i el seu impacte en cost i servei, així com l’estat actual de les diferents tecnologies que poden impactar el servei de llenceria dels centres i com i quan ho faran.

  • Conèixer els diferents processos que es duen a terme en la bugaderia. Entendre les implicacions que diferents instal·lacions i estructures poden tenir en el cost i el servei.
  • Conèixer quines tecnologies existeixen que poden impactar en el servei de llenceria als centres. Amb les limitacions de cada tecnologia i com canviaran la fisonomia del servei tant als centres com a les bugaderies.
  • Comprendre l’impacte ambiental de la llenceria i conèixer cap a on va el sector tèxtil.
  • Saber descriure el futur del servei i identificar el punt on es troba.
  • Cost – qualitat – servei: Anàlisi de l’estructura de cost del servei de bugaderia. Anàlisi dels processos de la bugaderia. Limitacions dels diferents processos en termes de qualitat i servei. Implicacions de diferents models en cost, qualitat i servei
  • Noves tecnologies: Tecnologies de traçabilitat. Tecnologies d’automatització de processos
  • Tèxtils sostenibles: Impacte ambiental. Model d’avaluació. Tendències i perspectives de futur.
  • Mirem al futur: Definició del servei del futur. Definició del camí més probable. Identificació de en quin punt del camí ens trobem.

Raul Asla

Enginyer Tècnic i Superior Industrial per la UPC i Diplomat en Ciències Empresarials per la UB. Executive MBA per EADA, Màster en Direcció d’Operacions i Serveis per ESADE i PDD per IESE. Comença en l’àrea d’operacions com a responsable de producció de bolquers a P&G. Més endavant treballa com a Director de Fabrica i Operacions i des de 2016 és gerent d’Interhospitalia 2 AIE.

Miquel Ortega

 Grau en Direcció Hotelera per la Universitat Autònoma de Barcelona, cursant Administració i Direcció d’Empreses. Comença en el sector hoteler a Bèlgica, Holanda, Irlanda de les principals cadenes, en àrees de gestió de compres, Front Office Manager, i direcció d’Hotel en diferents establiments. El 2004 treballa als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà com a tècnic d’Hoteleria.

El 2009, es crea Emporhotel i n’és director, gestionant Fundació Hospital de Palamós, Fundació Salut Empordà (Hospital de Figueres) i Fundació Palafrugell Gent Gran.

Vicenç Camps

 Enginyer Tècnic Industrial en especialitat Textil per la UPC, vinculat professionalment a les fibres, filats i teixits tècnics especialment vinculats a la protecció de persones enfront de riscos de foc, tall i atacs de riscos químics i biològics, sent el director d’operacions de l’empresa. Al 2010 crea Technitiger, S.L. Actualment també és professor a la UPC de Gestió de Projectes d’Innovació en el grau en Enginyeria de Tecnologia i Disseny Tèxtil.

Per a inscriure’s al curs caldrà omplir el full d’inscripció i enviar-lo per correu a lmoralo@ucf.cat

Places limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.

Descarrega el full d’inscripció
Consulta el programa complet

PER A MÉS INFORMACIÓ: Esther Pérez, d’Unió Consorci Formació – eperez@ucf.cat