/, Serveis generals/Internet de les coses
Carregant Esdeveniments

Icona formació presencialLínia 3

Sessió número 10 de l’Update de Serveis generals

El futur de les organitzacions sanitàries passa per una necessària i imminent transformació tecnològica. Afectarà la manera de treballar i relacionar-se entre els diversos departaments. Canviarà els perfils professionals demandats i obligarà als responsables a obtenir un seguit d’habilitats i competències que fa ben poc no eren imaginables. La millor manera d’adaptar-se a l’arribada massiva de la gestió de les dades, la interconnexió d’equipaments, aparells i infraestructures i la seva automatització i gestió autònoma és conèixer i formar-se en el nou paradigma. Val la pena saber què és el internet de les coses (IoT) i com afectarà en un futur no llunyà a les nostres organitzacions.

Objectius
  • Obtenir una visió general del nou paradigma al sector salut. Cap a on aniran les nostres organitzacions i com pot afectar el nostre treball.
  • Conèixer els fonaments bàsics del que consisteix l’IoT, quines aplicacions te i tindrà. Quins seran els seus àmbits de creixement. Tot des d’una visió tècnica divulgativa que uneixi rigor i que sigui entenedora.
  • Conèixer la tecnologia del blockchain vinculada al creixement de loT.
  • Descriure casos pràctics en que l’IoT ja està funcionant en altres sectors. Treure’n l’aprenentatge per a la seva translació al sector salut.
  • Identificar i treballar futures línies d’aplicació del IoT a les organitzacions sanitàries des de la perspectiva dels Serveis Generals.
Continguts
  • Perspectives de futur a les organitzacions sanitàries. Innovacions tecnològiques i canvis d’escenari els propers anys.
  • L’Internet de les coses i el blockchain: 60 minuts per entendre de què es tracta.
  • IoT en serveis suport: exemples d’ús a d’altres sectors. Translació a Serveis generals d’organitzacions sanitàries
  • Casos d’ús de IoT en Serveis Generals al Sector Salut. Propostes de desenvolupament.
  • Resum de la jornada. El que hem après. Línies de futur. Col·loqui final.
Docents

Director Innovació GTMN ICS, Badalona

Enginyer Datalong Healthcare

Cap Hoteleria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de l’Institut Català de la Salut  (ICS)

Cap de Projectes en ASIME S.A. des d’abril de 2019, principalment relacionats amb la gestió energètica. Fins a febrer de 2019, Director de l’Àrea de Sostenibilitat i Ús de l’Energia de la Fundació CIRCE, i membre del Grup de Recerca d’Integració de Processos Industrials de l’Institut CIRCE-Universitat de Saragossa. Anteriorment Professor Associat de l’àrea de Màquines i Motors Tèrmics de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat de Saragossa. Actualment cursant el programa de doctorat d’Educació en la Societat del Coneixement de la Universitat de Salamanca. Membre del comitè científic del Congrés Internacional sobre Aprenentatge, Innovació i Cooperació CINAIC19. Llicenciat en Física per la Universitat de Saragossa (2003), Certificat d’Aptitud Pedagògica (2003). Postgrau en Eines Informàtiques i de Comunicació per a Científics (2003) i Màster en Ecoeficiència, Estalvi d’Energia i Ecologia Industrial (2004). Postgrau en Energies Renovables (2010). Titulat en Gestió d’Equips d’Alt rendiment per l’IESE (2017).

INSCRIPCIONS
Consulta el programa complet