/, Update geriatria/T1 Intervencions de valor a l’hospital
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Linia 9

Update en multimorbilitat, fragilitat i complexitat. Sessió 4.

Objectius

La sessió té per finalitat establir els criteris per tal que el tractament en l’hospital sigui ajustat a cada persona, especialment a les més vulnerables i fràgils, en el lloc més apropiat i amb les intervencions terapèutiques més adients.

Continguts

Es farà èmfasi en la gestió de les nombroses dades que intervenen a l’hora de prendre decisions clíniques i assistencials en el dia a dia i es finalitzarà la sessió amb una experiència que s’ha posat en pràctica per tal d’afavorir les transicions des de l’hospital al domicili o un altre centre de llarga estada.

Estructura

Dr. Jordi Varela: Doctor en Medicina i especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Diplomat en Epidemiologia, Estadística i Gestió d’Hospitals. Consultor i col·laborador docent d’ESADE. Ha estat gerent de tres hospitals: de Puigcerdà, del Mar i de Sant Pau per un període global de 18 anys. Editor del blog “Avenços en Gestió Clínica” i director del curs online “Gestió Clínica: Bases, Avenços i Reptes”.

Ricard Gavaldà: Professor del Departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Espai de conversa per afavorir el coworking, amb cafè i esmorzar.

Mónica Mesas: Diplomada en Infermeria. Responsable del Programa TransicionA del Parc Sanitari Pere Virgili. Membre del grup de recerca REFiT (Recerca en envelliment, fragilitat i transicions).

Míriam Colominas: Diplomada en Infermeria. Responsable del Programa TransicionA del Parc Sanitari Pere Virgili. Membre del grup de recerca REFiT (Recerca en envelliment, fragilitat i transicions).

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet