/, LGTBI/Com afrontar la discriminació LGBTI des de l’entorn sanitari
2021-12-01T00:00:00+02:00
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Modalitat online – gratuït amb places limitades

Línia 4

El curs “Com afrontar la discriminació LGBTI des de l’entorn sanitari” es durà a terme entre el 8 de novembre i el 29 de novembre de 2021 amb una durada de 2 hores.

L’objectiu del curs és:

  • El personal de l’entorn sanitari ha de detectar i saber actuar en conseqüència davant de situacions de discriminació cap a persones del col·lectiu LGBTI, ja que aquestes situacions poden ser considerades violència masclista com a forma d’opressió, o en un sentit més estructural, violències patriarcals.
  • Per fer-ho, però, ha de tenir coneixements sobre les persones LGBTI i, sobretot, ha de saber identificar quines situacions poden resultar discriminatòries.

La metodologia del curs és:

  • S’ha dissenyat aquesta activitat formativa de microlearning aprofitant les possibilitats que ens proporcionen les aplicacions per a mòbil. A través de reptes, el participant rep diàriament de 3 a 5 microcontinguts amb un disseny interactiu i un punt de gamificació. Els reptes són una formació dinàmica que es pot realitzar amb el mòbil amb només uns quants minuts de dedicació al dia. El curs, però, també es pot visualitzar en format web si així es prefereix.

Els destinataris són:

  • Tots els professionals.

Procediment d’inscripció:

Les inscripcions a aquest curs s’han de fer de forma centralitzada a través dels responsables de formació dels centres.

Si teniu interès en fer el curs caldrà que ho demaneu al/la responsable/a de formació del vostre centre.

Cada centre ens farà arribar les peticions d’inscripció a través de l’excel que trobareu i podreu descarregar fent clic en el botó “INSCRIPCIÓ”.

L’arxiu amb les dades de les persones interessades s’ha d’enviar a la Paula Bové pbove@ucf.cat.

Posteriorment us confirmarem les persones acceptades al curs. Moltes gràcies.

Inscripció
Consulta el programa complet