/, L2, Update Directiu/Liderar l’atenció centrada en la persona
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió 17 de l’Update Directiu

Icona formació presencialLínia 2

Els models d’atenció a la dependència estan canviant. Les organitzacions i les intervencions professionals cada vegada van més orientades a promoure la qualitat de vida de els persones que viuen als centres. Un canvi de paradigma mitjançant una atenció més centrada en la persona i en la preservació dels seus drets, respectant al màxim la voluntat, desitjos i preferències de les persones en situació de dependència.
És necessari crear espais de reflexió i canvis d’actitud per avançar en ACP. Per això, cal tenir líders inspiradors que acompanyin als equips en el canvi de model assistencial de manera emocionalment intel·ligent. Repensar la pràctica diària i proposar estratègies en la implantació del nou model d’atenció genera un impacte directe en el benestar dels professionals que acompanyen a les persones i fa possible que aquest nou paradigma de l’atenció a les persones es converteixi en una realitat.

Objectius
  • Liderar el model ACP als centres i promoure la qualitat de vida de les persones usuàries, incorporant la intel·ligència emocional en el dia a dia dels equips.
  • Fomentar competències tècniques entre els directius que acompanyen als equips, que ajudin en la resolució de conflictes i en la relació entre professionals, familiars i usuaris.
Continguts
  • L’Atenció Centrada en la Persona; de la teoria a la pràctica.
  • Beneficis dels usuaris i dels professionals en un model més coparticipat.
  • La importància de l’estil del líder per avançar en ACP.
  • Casos pràctics.
Docents

Diplomat Universitari d’infermeria. Postgrau en Gestió  d’infermeria dins del marc de la direcció per processos. Màster en gestió de serveis d’infermeria. UB. Títol d’expertm Universitari en Intel·ligència emocional en les organitzacions de per la Universitat
de Barcelona. Actualment lidera el programa de capacitació i sensibilització en la implementació de Bones Pràctiques en ACP del Consorci de Salut i Social de Catalunya en 20 centres de Catalunya. Docent a l’Hospital de la Vall d’Hebron dins del
pla de formació del projecte BPSO de centres compromesos en l’excel·lència des de fa més de tres anys. Conferenciant, formadora i consultora del CSC en el model de l’Atenció centrada en la persona d’àmbit nacional i internacional.

INSCRIPCIÓ

Aquest taller s’ha ajornat

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet