/Liderar i mantenir l’equip i les persones en situació de màxim rendiment
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

És clau que la situació no deixi que els comandaments perdin unes mínimes accions de fer sentir la gent coordinada, en comunicació amb els altres. Generar un espai de seguretat psicològica també actuant ràpidament davant dels errors i els problemes per contenir les persones i que no es desmotivin. Hem d’evitar que la gent caigui sense adonar-nos o que s’atomitzin, etc. És el moment dels petits detalls amb gran impacte. I per suposat aprendre també de cada dia per poder, si no trobar respostes, que potser no es pot, com a mínim saber com volem estar i que volem fer, quina cara tinc que posar davant de tot i de tothom.  Tot això és una conversa necessària per governar les pròpies emocions. L’espai que obrim hauria de permetre parlar de tot això i donar seguretat per afrontar l’endemà amb decisió i seguretat de poder portar el teu equip al millor dia possible. Aquest serà el pitjor mes o any per molts, fem que sigui el millor pitjor.

Objectius

  • Mantenir. Definir accions mínimes a continuar fent o iniciar per mantenir l’atenció al funcionament de l’equip i el benestar dels professionals.
  • Fer viable i establir mecanismes per avaluar situacions i rebre feedback de l’equip.
  • Millorar cada dia. Donar espai a l’aprenentatge i a compartir per fer possible una mirada positiva i evitar l’aïllament.

Horari de la VideoConversa: 

  • Dilluns 20 d’abril de 18:00 a 19:00 hores
VideoConversa a càrrec de

Psicòleg.

Expert en desenvolupament organitzacional i de persones.

Soci Fundador d’Entrenadores de Talento SL.

Acreditació en Discovery Insights.

INSCRIPCIÓ

Un cop omplert el document d’inscripció, enviar a jcutrina@ucf.cat