/, update ecofin/Logística hospitalària, Integració de la cadena logística del proveïdor al pacient. Gestió de pròtesis.
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Línia 2Update economicofinancer. Mòdul 3. Sessió 12.

Com a continuació del treball de logística interna hospitalària anterior fem una ampliació i englobem la gestió des del proveïdor i fins al pacient. Gestió de pròtesis.

Objectius
  • Ampliar la visió de la cadena de subministrament hospitalària, introduir nocions de integració.
  • Introduir sistemes de control unitari de producte i com fer el seguiment fins a pacient.
  • Posar en comú les problemàtiques específics de cada centre i aportar solucions totals o parcials, introduir sistemàtica d’abordatge de processos, totals o parcials,  pel seu re disseny.
Continguts
  • Gestió integral de la cadena de subministrament hospitalària, des del proveïdor fins al pacient, noves tecnologies que ens ajuden a la gestió logística.
  • Treballem amb els proveïdors per aconseguir guanys conjunts en la gestió. Aprofitem els avenços de la indústria i apliquem-los.
  • Gestió d’implants estèrils (pròtesis) i no estèrils (osteosíntesi), donat que és un problema recurrent als hospitals i que costa trobar un procés únic que funcioni la proposta es fer un taller, on posar en comú els problemes i treballar possibles solucions in situ. Millorem els processos de gestió establint metodologia per abordar les problemàtiques comuns i individuals.
 Docents

Mar Castiñeira Palou.

Gerent de Coordinació Logística Sanitària i Cap de Compres de la Corporació Sanitària del Parc Taulí. Compta amb mes de 15 anys d’experiència en el món hospitalari.

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet