/, Manipulació aliments/Manipulació d’aliments i seguretat alimentària en l’àmbit sanitari
Carregant Esdeveniments

Línia 1

El curs online de “Manipulació d’aliments i seguretat alimentària en l’àmbit sanitari” es durà a terme entre el 27 d’octubre i el 17 de novembre del 2020 amb una durada de 4 hores.

Els objectius del curs són:
  • Conèixer i complir les instruccions de treball establertes pels centres sanitaris per tal de garantir la seguretat i la innocuïtat dels aliments.
  •  Complir les normes d’higiene referents a actituds, hàbits i comportaments en el lloc de treball de les persones que estan en contacte amb els aliments en l’àmbit sanitari (personal de cuina, cafeteria, personal sanitari…).
  • Conèixer els requisits legals sobre la manipulació d’aliments i la seguretat alimentària en l’àmbit sanitari.
Els continguts que es treballaran són:

1. El manipulador d’aliments
2. Higiene alimentària
3. Contaminació dels aliments
4. Malalties transmeses pels aliments
5. Hàbits higiènics del personal manipulador
6. Pràctiques correctes d’higiene durant la manipulació
7. Neteja i desinfecció de les instal·lacions, equips, estris i superfícies
8. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
9. L’autocontrol i el sistema APPCC
10. Mesures per a la contenció de la transmissió del coronavirus SARSCoV-2 durant la manipulació d’aliments

INSCRIPCIÓ
Consulta el programa complet