/, Update Directiu/Model Sikkhona. Aconseguir equips d’alt rendiment a través de la comunicació
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió 20 de l’Update Directiu

Icona formació presencialLínia 2

Els equips de treball passen per diferents etapes de relació entre els seus membres, algunes molt productives i funcionals, i altres molt destructives. En la sessió explorarem les diferents etapes de desenvolupament dels grups i aprendrem com treballar des de la comunicació per fer créixer els grups i portar-los a l’alt rendiment.

Sessió pràctica basat en el model Sikkhona d’estadis relacionals, on després d’una breu explicació del model practicarem les diferents dinàmiques que es poden aplicar als equips de treball. Les dinàmiques es realitzaran amb l’eina visual Sikkhona, creada amb aquest objectiu.

Objectius
  • Conèixer els diferents estadis de desenvolupament dels equips de treball.
  • Identificar l’estadi del nostre equip.
  • Aprendre eines per fer-lo créixer en cohesió i rendiment.
Continguts
  • El model d’estadis relacionals: les diferents fases per les quals passen els grups de treball.
  • Diagnosi: on és el nostre grup?
  • Eines per desenvolupar els grups i fer-los créixer en confiança i rendiment.
  • Els grups d’alt rendiment: com arribar-hi i com mantenir-los.
  • Límits i aplicacions del model.
Docents

Team Enhancer, executive Coach i Facilitadora. Col·laboradora del Institut 5 Fars. Llicenciada en ciències Econòmiques per la UAB. CELTA (Certificate in Englisgh Language Teaching to Adults) per Cambridge University. Postgrau en Direcció Financera per EUNCET-UPC. Postgrau en International Trade pel COPCA (Generalitat de Catalunya). Certificació com European Research Project Manager per AGAUR (Generalitat de Catalunya). Col·laboradora del Institut 5 Fars, fundat per Ferran Ramón Cortés, dedicat a la formació en habilitats de comunicació i relacions interpersonals.

Especialitzada en Desenvolupament d’Equips i Persones, certificada ACC (Associate Certified Coach) per ICF (International Coach Federation) i CPCC (Certified Professional Co-Active Coach) per CTI (The Coaches Training Institute). Facilitadora Certificada dels models SIKKHONA (Desenvolupament d’Equips d’Alt Rendiment) i BRIDGE (Model d’Identificació d’Estils Relacionals per a la millora de la comunicació interpersonal).

INSCRIPCIÓ

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet