/, Update geriatria/M3 Què és important per a mi? Noves visions en atenció centrada en la persona
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Linia 9

Update en multimorbilitat, fragilitat i complexitat. Sessió 3.

Objectius

La sessió s’emmarca dins un dels pilars fonamentals del Pla de Salut de Catalunya, l’atenció a les persones amb malaltia crònica complexa. Concretament, vol donar resposta a les necessitats dels professionals en un àmbit de problemàtiques fortament prevalent, i en el qual es requereixen sensibilitats, habilitats i instruments per adequar els tractaments a la situació de cada persona, a la seva voluntat i a l’entorn.

Continguts

S’abordaran a través d’una experiència les habilitats en la presa de decisions assistencial,s i es finalitzarà amb una conferència sobre les decisions en el procés del final de la vida.

Estructura

Dr. Joan EscarrabillLlicenciat i doctor en Medicina. Especialista en Pneumologia. Director del Programa de la Cronicitat de l’Hospital Clínic. Director del Pla Director de Malalties Respiratòries del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Director de l’Observatori de Teràpies Respiratòries a Domicili (Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya).

Dr. Xavier Clèries: Doctor en Psicologia, especialista en Psicologia Clínica, psicòleg del Parc Sanitari Pere Virgili. Màster en Desenvolupament organitzacional sanitari (Universitat Ramon Llull). Professor de l’Institut Borja de Bioètica.

Judit Castro Diez: Coordinadora de l’Equip de Valoració de Discapacitat i Dependència del Parc Sanitari Pere Virgili. Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona. Màster en Intervencions Socials i Educatives per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Gestió de Residències i Centres de Gent Gran per la Pere Tarrés. Referent del Grup de Recerca i Secretaria del grup de treball “Treball Social Grupal” del Col·legi de Treball Social de Catalunya

Espai de conversa per afavorir el coworking, amb cafè i esmorzar.

Dr. Marc Antoni Broggi: Cirurgià. Excap de servei de cirurgia general de l’Hospital Germans Trias i Pujol, i exprofessor de la UAB. Membre numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. President del Comitè de Bioètica de Catalunya. Autor de treballs sobre relació metge-malalt, informació i comunicació i voluntats anticipades. Autor del llibre “Per una mort apropiada” (Ed. 62 i Anagrama).

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet