//Gestió d’operacions, processos i Lean en salut
2023-03-28T00:00:00+02:00
Carregant Esdeveniments

Update Serveis Generals – 3ª edició 2022-2023

Aquesta sessió es durà a terme el dia 20 d’abril de 2023 de 09:00 h a 14:00 h de forma presencial les oficines d’Unió Consorci i Formació.

De forma històrica els processos en salut han basat el seu funcionament amb una mirada interna, centrats en allò que es fa i per qui ho fa. En canvi, en aquesta sessió es planteja el repte de reenfocar tots els processos pels qual treballem, posant realment al nostre client/pacient/usuari al centre, distingint el valor del no valor per assolir el quàdruple objectiu.

La sessió vol presentar un forma de gestionar les operacions i processos de l’àmbit de la salut basada en metodologia científica i amb un quàdruple objectiu: la satisfacció del pacient, la satisfacció del treballador, l’excel·lència clínica i l’eficiència operativa.

  • Conèixer, de manera introductòria, la metodologia Lean aplicada en l’àmbit de Salut, des de la basant conceptual i teòrica a la seva aplicabilitat a través de les diferents eines existents.
  • Conèixer experiències i casos d’exemple en els diferents processos assistencials i no assistencials dintre del sector.
  • Introducció a la reenginyeria de processos i millora continua.
  • Principis del LEAN. (definició de Valor, creació de flux, etc)
  • Eines LEAN: VSM (value stream map); 5S; A3 report; 3M; etc.
  • Casos pràctics i simulacions.

Sr. David Barrachina

Enginyer en Organització Industrial amb més de 15 anys d’experiència en el sector hospitalari. Postgrau LEAN Practitioner i altres mestratges i cursos en les àrees de gestió. Professor associat a la universitat Internacional de Catalunya. Actualment és el director d’operacions del Consorci Sanitari del Maresme.

Sr. Antonio Campos

Enginyer Industrial, expert en Lean Healthcare i gestió d’operacions amb experiència en gestió i disseny d’infraestructures hospitalàries. Té diversos mestratges i cursos de postgrau en les àrees de gestió, les operacions i enginyeria. Actualment, és el CEO d’Enaltis.

Per a inscriure’s al curs caldrà omplir el full d’inscripció i enviar-lo per correu a lmoralo@ucf.cat

Places limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.

Descarrega el full d’inscripció
Consulta el programa complet

PER A MÉS INFORMACIÓ: Esther Pérez, d’Unió Consorci Formació – eperez@ucf.cat