/, Update Directiu/Pensament estratègic
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió 12 de l’Update Directiu

Icona formació presencialLínia 2

Què vol dir estratègia o que una idea és estratègica? Quan podem dir que el nostre pensament és estratègic? Cóm ha canviat la pràctica de la reflexió estratègica en el sector públic i privat, en un entorn cada cop més volàtil, incert, complex i ambigu? En aquest taller clarificarem conceptes i realitzarem exercicis que ens permetin traslladar a la nostra pràctica directiva la reflexió estratègica i la definició d’estratègies en el context actual.

Objectiu

Clarificar què vol dir estratègia, cóm es relaciona allò estratègic amb el que no és estratègic. Aprendre, mitjançant exercicis en grups, la manera operativa d’incorporar el pensament estratègic en la nostra organització. Va dirigit tant a quadres directius que han de definir estratègies organitzatives, com a responsables d’equips que han de dur a terme projectes considerats estratègics per a l’organització.

Continguts
  • Identificar les variables que permeten enfocar el pensament estratègic.
  • El pensament estratègic fonamentat en estratègies, tàctiques i accions.
  • Les claus del pensament estratègic.
  • L’aplicació del pensament estratègic a les organitzacions de salut.

Presentacions de contingut teòric per donar pas als exercicis pràctics que es portaran a terme, tant en grup com individualment.

Docents

Llicenciat en ADE a la UAB, doctor en economia i empresa a la UAM, i professor i recercador a EADA. Consultor, facilitador i formador en l’àmbit de la reflexió estratègica, la transformació digital, el treball efectiu i la creació de valor en xarxa, i el creixement i desenvolupament professional de les persones. Es també un membre actiu del col·lectiu Ouishare, on col·labora en aspectes de la seva pròpia governança i de difusió de nous models organitzatius i reptes del futur del treball.

Llicenciat i Maîtrise és Sciences Économiques per la Universitat de
París I Panthéon-Sorbonne. És consultor, facilitador i formador,
especialitzat en metodologies participatives en l’àmbit de les organitzacions públiques, en diferents sectors: ciutats, universitats i biblioteques, salut, social. En l’àmbit de la salut ha organitzat i facilitat la dinamització de sessions de reflexió estratègica participativa.

INSCRIPCIÓ

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet