/, update salut digital, usd/Procés de digitalització
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 5

Taller número 1 de l’Update en Salut Digital

La digitalització de les organitzacions sanitàries va més enllà de la introducció de tecnologia. És important identificar primer els processos a digitalitzar, detectar les necessitats i oportunitats de millora, seleccionar les tecnologies que ens ha de permetre solucionar els problemes detectats i redissenyar el procés amb la aplicació de la mateixa i amb las implicació de tots els actors que hi participen.

No tenir en compte tots els elements fa que el procés de digitalització sigui un exercici de incorporació de tecnologia amb creixement de costos i sense valor afegit.

Objectius:

  • Identificar els processos a transformar
  • Identificar les necessitats del pacient i professional en relació al procés seleccionat
  • Seleccionar i prioritzar tecnologia
  • Redissenyar el nou procés i identificació de resultats esperats
  • Dissenyar el marc d’avaluació del impacte

Continguts:

  • Descripció teòrica de identificació de processos i tecnologia aplicable
  • Taller pràctic
  • Presentació de resultats
Docent:

Jordi Martínez Roldán va néixer a Barcelona el 1967. És llicenciat en medicina per la UAB i especialista en Medicina Familiar i Comunitària; va treballar com a metge de família tant en atenció primària com especialitzada. Ha liderat diferents equips i projectes que implementen innovacions tecnològiques i TIC en el sistema sanitari. Va ser responsable de metodologia qualitat i avaluació al SAP Baix Llobregat Litoral de l’ICS, director mèdic de l’Hospital Comarcal Alt Penedès i posteriorment Director Assistencial a l’Hospital General de Catalunya, així com Responsable de l’Àrea de gestió i Integració Assistencial de la Direcció Assistencial de l’ICS. És màster en Direcció d’Institucions Sanitàries (UAB), Màster en Direcció d’Organitzacions Sanitàries por ESADE i ha cursat el Programa de Direcció General per l’IESE. Actualment és el Director d’innovació de la Fundació Tic Salut Social.

INSCRIPCIONS

Aquest taller s’ha ajornat.

Consulta el programa complet

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.