/, Serveis generals/Què he de saber de la Llei de Contractes del Sector Públic?
Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 3

Sessió número 13 de l’Update de Serveis generals

La Llei de Contractes del Sector Públic és una bona eina, el seu desconeixement, la falta de centres formatius i/o la falta de mitjans per posar-la en pràctica fa que, en moltes ocasions, es consideri una “llosa” en els procediments de contractació.

L’objectiu del curs és capacitar als professionals en el seu coneixement amb la finalitat de que trobin en ella una eina d’utilitat que els permeti fer contractacions de forma eficaç, eficient i segura.

Objectius
 • Empoderar  els professionals de serveis generals, infraestructures i/o suport en les seves tasques de contractar serveis, subministraments o obres.
 • Es busca que aquests professional tinguin un coneixement suficient de la Llei de contractes del sector públic que els permeti desenvolupar-se en les tasques diàries, entre d’altres: saber quin és el millor procediment a aplicar per a cada necessitat, com ha de ser la relació amb els proveïdors, com s’ha de fer el control de l’execució d’un contracte….
Continguts
 • Determinar quin és el millor procediment a aplicar en funció de les necessitats concretes.
 • Com elaborar un plec de prescripcions tècniques.
  • Estructura documental.
  • Criteris d’adjudicació.
 • Com elaborar un informe de valoració.
 • Com fer el seguiment de l’execució del contracte (figura responsable del contracte).
  • Règim sancionador.
 • Límits a tenir en compte amb les relacions amb els proveïdors (conflicte d’interessos).
Docents

És llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2011), ha cursat  l’escola de pràctica jurídica a l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona i actualment està cursant el màster en contractació pública sanitària impartit per Tesera de Hospitalidad. Així mateix ha realitzat diferents cursos i assistències en jornades relacionades en la contractació pública.

Respecte la trajectòria laboral, ha treballat com a becària del Servei Català de la Salut (2011-2012), com a lletrada a un despatx d’advocats especialitzat en dret administratiu (2012-2013) i, des del 2014 és assessora jurídica del servei Agregat de Contractacions Administratives del Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya i,  des del setembre de 2017 amb la posició de Cap del departament.

És director de serveis generals del parc sanitari Pere Virgili. Ha estat Responsable d’instal·lacions i serveis en el Museu de la Ciència – Cosmocaixa (Fundació La Caixa) i Responsable d’obra a Corporació AGE (Actualment ABANTIA). Postgrau en direcció i gestió de centres sociosanitaris i d’atenció a persones amb dependència (FUB 2013/2014), postgrau en planificació sanitària (UOC 2018/2019), contractació pública (CEF 2015), postgrau en administració de xarxes informàtiques (CEPI-BASE 2005/2006), màster en facilities managements (La Salle 2000/2001)

INSCRIPCIONS

Sessió posposada

Consulta el programa complet