/, Serveis generals/Alimentació – Nutrició – Cuina – Restauració, repercussió directa en la gestió i cura en l’àmbit assistencial
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencialLínia 3

Sessió número 7 de l’Update de Serveis generals

La nutrició humana consisteix en obtenir les aportacions de nutrients necessaris a les persones per donar suport a la vida. En el cas de la Nutrició – Alimentació – Cuina – Restauració assistencial, aquesta necessitat es fa més palesa per tal de prevenir, pal·liar, recuperar i/o curar aquelles situacions de malaltia dels pacients ingressats amb una bona i adequada alimentació.

Objectius
  • Aprofundir ens els aspectes nutricionals de l’alimentació, basada en la importància terapèutica, educacional i preventiva que estem i podem realitzar en els centres assistencial. Contemplant, les vessants de gestió, nutrició, higiene i satisfacció.
Continguts
  • Definició de dieta hospitalària
  • Model de dieta segons el centre
  • Organització departamental i relació amb tots els àmbits de l’assistència
  • Formules d’implementació i diferents models de funcionament
  • Indicadors de planificació i gestió
  • Treball pràctic i personalitzat de cada representant dels centres (part pràctica)
Docents

Diplomada en Nutrició humana i Dietètica de la Universitat Ramon Llull, Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona, Màster en Nutrició humana i alimentació per la Universitat de les Illes Balears. Dilatada experiència en el sector hospitalari ,durant més de 30 anys, com a dietista i Cap de Dietètica, en hospitals públics i privats, tant en l’àmbit de la nutrició clínica com a restauració . Actualment, responsable del servei de dietètica i alimentació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Ha treballat per entitats privades com l’Institut Dexeus, passant per la companyia de col·lectivitat Arcasa SL, com responsable del Departament de dietètica i nutrició, fins arribar a l’Hospital on treballa actualment com a Cap del Departament de dietètica i nutrició. Ha publicat diferents capítols en llibres, protocols i directrius sobre el control de l’estat nutricional i teràpia nutricional en diferents poblacions i escenes; població sana i malalta; població de la comunitat i institucionalitzada. Àmplia experiència com a professor, cursos d’extensió universitària, xerrades informatives, en cursos de Màster, en premsa, ràdio i televisió.

INSCRIPCIONS

Sessió posposada, concretarem la data més endavant.

Consulta el programa complet