/, Update Directiu/Tècniques de negociació. Persuasió i influència
Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió 25 de l’Update Directiu

Icona formació presencialLínia 2

Influir en els altres i negociar és una activitat que desenvolupem constantment i requereix d’habilitats per facilitar la consecució dels objectius que perseguim. La negociació és un joc en el qual les regles només estan escrites parcialment. Un procés de negociació interna implica conèixer la realitat, significa donar i esperar rebre, establir unes noves vies de relació en cada negociació, conèixer els nostres propis desitjos i les necessitats de l’altre. Aquesta sessió pretén ajudar a reflexionar sobre el que ja sap, li permetrà descobrir noves conductes que l’ajudaran en els diferents processos de negociació que ha de portar a terme al seu centre, li facilitarà observar des d’una perspectiva diferent allò que succeeix cada dia a la seva empresa i li permetrà veure amb una òptica diferent la seva habilitat d’influència i el seu joc negociador.

Objectius
 • Argumentar la pròpia habilitat d’influència i com a negociador informal, en el context de la pròpia organització del càrrec que es representa.
 • Millorar la capacitat per a enfrontar-se a les situacions de negociació amb els companys a partir d’enriquir els sistemes d’anàlisi de les situacions i de comunicació empleats.
 • Analitzar situacions de negociació i/o conflicte presentades pels participants i transferir els coneixements teòrics als casos reals.
Continguts
 • Habilitats relacionals i intel·ligència emocional.
  • Autoconeixement i percepció dels altres. Escolta activa i assertivitat. Egopatia
   i altres errors de l’escolta.
 • Tècnica de negociació positiva.
  • El que sabem i no recordem sobre com arribar a acords. La negociació, competir o cooperar? Les Necessitats, els Objectius i els Desitjos propis i de l’altra part. El Cost i el Valor, dues cares de la mateixa moneda.Com planificar
   les negociacions.
 • Tècniques d’influència
  • Influir en què i per a què? Elements clau de la intel·ligència emocional.
   Principis de la influència.

La metodologia de les sessions presencials és activa i participativa, amb l’objectiu de potenciar el treball en equip. Això permetrà intercanviar experiències entre les persones participants i, al mateix temps, reforçar el contingut teòric del programa.

Docents

Psicòleg, Consultor en desenvolupament directiu, Soci de Singular Net Cosulting, sl i de ShareBarcelona,sl, Director del Postgrau en Habilitats Directives – EUNCET Business School/UPC i Membre de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà.

INSCRIPCIÓ

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet