/, Update geriatria/T2 Transició i atenció residencial
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Icona formació presencial

Linia 9

Update en multimorbilitat, fragilitat i complexitat. Sessió 5.

Continguts

El fil conductor de la sessió girarà al voltant del model d’atenció residencial més adient en el nostre context des d’una visió sanitària i com dur a terme una atenció centrada en la persona en els centres residencials. La integració de recursos assistencials i socials tenint en compte les necessitats de les  persones d’una forma holística esdevé fonamental.

Es finalitzarà la sessió amb una experiència d’un taller de com facilitar suport a la figura del cuidador principal de persones dependents.

Estructura

Dr. Sebastià SantaeugèniaEspecialista en medicina interna i geriatre. Doctor en Medicina. Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries. Director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Anteriorment, Cap del Servei de Geriatria i Cures Pal·liatives de Badalona Serveis Assistencials i Vicepresident de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia.

Mariona Rustullet: Diplomada en infermeria.  Directora tècnica del Consorci d’Acció Social de Catalunya. Experta en atenció centrada en la persona. Membre de la junta directiva de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia

Espai de conversa per afavorir el coworking, amb cafè i esmorzar.

Dra. Aina PerellóLlicenciada en medicina. Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Treballa en el CAP Larrad, del Parc Sanitari Pere Virgili. Coordinadora i docent del taller “Cuida’t per cuidar”.

INSCRIPCIONS

Per a inscripcions corporatives poseu-vos en contacte amb mnadal@ucf.cat.

Consulta el programa complet