ComparTEAMS 2022-01-27T13:27:05+02:00

Project Description

ComparTEAMS

Compartir, cooperar, col·laborar

En moments de màxima exigència professional la col·laboració entre les persones i els equips esdevé la clau per assolir els grans reptes que es plantegen.

En l’àmbit de la salut i l’atenció social grups de professionals treballen junts per atendre les persones i sovint fer que els equips funcionin amb eficàcia és una tasca complexa.

Durant la pandèmia els professionals dels centres sanitaris i socials han hagut d’organitzar-se en equips transversals, que desenvolupant estratègies de col·laboració espontànies han estat capaços d’afrontar els desafiaments complexos que ha portat la Covid-19. Aquests equips han pogut resoldre amb èxit bona part dels reptes, perquè s’han orientat a un objectiu comú, han compartit informació i han col·laborat per a trobar solucions.

Ara, més que mai, els sistemes digitals faciliten l’intercanvi i la col·laboració entre els membres de l’equip, aportant plataformes i eines amb funcionalitats que permeten comunicacions fluides, treball compartit i col·laboració continua.

  • Com podem fer el nostre equip més efectiu?
  • Quines són les claus per a fomentar el compromís i la col·laboració entre els membres de la meva unitat?
  • Quines són les característiques d’una comunicació efectiva?
  • Com ens poden ajudar les eines digitals per a ser més eficients individualment i com equip?
  • Com puc ser un facilitador de processos innovadors de col·laboració?

ComparTEAMS ofereix propostes que donen resposta a aquestes preguntes…Ens acompanyes?

Desenvolupar les competències clau i conèixer les eines digitals que afavoreixen la creació i consolidació d’entorns de col·laboració efectius  amb especial èmfasi en:

  • Potenciar la cohesió de l’equip com a base per a fer front a la resolució de reptes complexos.
  • Garantir el compromís individual i col·lectiu vers els objectius i l’estratègia definida per l’organització.
  • Entrenar els estils i les pràctiques comunicatives que propicien relacions afectives i efectives entre els membres dels equips.
  • Descobrir, des d’un punt de vista pràctic, les principals eines de MS365 que faciliten la comunicació i la col·laboració dels equips.
  • A tots els professionals que busquin potenciar l’aprenentatge continu i una cultura d’aprenentatge organitzacional basada en l’intercanvi i la col·laboració, incorporant metodologies i eines digitals.

ComparTEAMS ofereix diferents propostes de formació i acompanyament que poden incorporar eines de diagnòstic individual o grupal, la realització de projectes d’aplicació reals o reptes gamificats que requereixen la col·laboració entre els participants per a ésser assolits amb èxit. Posteriorment es poden dinamitzar activitats de reflexió orientades a fixar els aprenentatges adquirits durant la pràctica prèvia i a transferir-los a la realitat professional de cada persona i/o equip.

Cada programa té autonomia pròpia i es pot personalitzar i desenvolupar en format a mida.

A consultar.

A consultar.

Per a inscripcions:  Jordi Cutrina, d’Unió Consorci Formació. jcutrina@ucf.cat – 932 594 380