//La comunicació entre el professional sanitari i el malalt i família
La comunicació entre el professional sanitari i el malalt i família 2021-02-28T22:54:45+02:00

Project Description

La comunicació entre el professional sanitari i el malalt i família

Dins els projectes que orienta el Pla de Salut, considerem que la comunicació entre professionals i el malalt i família és de vital importància que es faci de forma correcte i professional. Per això, apostem per una formació específica per tal de millorar les capacitats comunicatives dels professionals, dins del marc de l’atenció centrada en la persona atesa.

  • Desenvolupar les habilitats comunicatives necessàries per millorar la comunicació que s’estableix entre el professional de la salut i la persona atesa i la seva família.

Tots i totes els/les professionals.

La formació en línia d’UCF té el participant com a eix central del procés formatiu. És a partir d’ell que es desenvolupa l’acció d’aprenentatge.

Per a realitzar aquesta formació, el participant disposa d’un espai virtual on trobarà tots els materials didàctics, les activitats i un conjunt d’eines que faciliten la comunicació, el treball col·laboratiu i l’intercanvi entre els participants i el tutor, així com els instruments formals d’avaluació.

A banda dels continguts formatius, l’aula incorpora tot un seguit d’activitats –casos pràctics, lectures, debats, etc.– amb què complementar i posar en pràctica els coneixements adquirits.

El curs s’imparteix al campus virtual d’Unió Consorci Formació: http://formacio.ucf.cat

1. La comunicació
2. Abordatge de situacions complexes
3. Notícies dolentes i recolçament emocional

24 hores.

Curs 100% subvencionat pel Contracte Programa Sectorial.

A continuació trobaràs les properes edicions:

Si no hi apareix cap esdeveniment, resta a l’espera per a properes edicions; o contacta amb mnadal@ucf.cat, per a més informació.

Per a més informació:

Maria Nadal, d’Unió Consorci Formació.  mnadal@ucf.cat – 93 259 43 85