//Desperta la teva actitud creativa i innovadora
Desperta la teva actitud creativa i innovadora 2020-11-23T17:31:49+02:00

Project Description

Desperta la teva actitud creativa i innovadora

Building Talents

Davant de la situació d’incertesa viscuda i les perspectives de futur actuals, les organitzacions de salut i socials hauran de repensar alguns dels seus serveis i dels seus processos. Caldrà professionals que liderin aquests canvis amb creativitat i que siguin capaços d’explorar, observar i comprendre el món d’una forma holística, empatitzant amb les necessitats de les persones per crear i entregar allò que veritablement necesiten.

  • Ajudar als participants a descobrir la naturalesa de la creativitat humana i la innovació, i com la creativitat i el Design Thinking, com a disciplina d’innovació, ajuden a la resolució de problemes complexos.
  • També s’aprendran i aplicaran el procès i les eines de la displicina Agile Thinking®, per aprofitar al màxim la creativitat de les persones i dels equips per generar bones idees enfocades a resoldre problemes.

Tots els/les professionals.

Durant les sessions s’aportaran exemples, s’estudiaran casos, vídeos i altres materials útils, els quals ajudaran a aprofundir en les disciplines tractades.

Mitjançant Agile Thinking® es donarà continuitat i aplicabilitat a la creativitat i al pensament innovador i, a través de la gamificacó els assistents coneixeran què significa l’adaptabilitat i l’orientació a resultats.

El programa s’estructura en 6 blocs. Cada bloc s’impartirà en una sessió de 1h 30 min a través de videoconferència participativa.

L’espai de videoconferència permet la interacció bidireccional entre el docent i els participants, així com el treball en petits grups d’individus.

UB University of Barcelona

  • Faculty of Economics & Education
  • BIE Barcelona Institute of Entrepreneurship
  • ICE Institut de Ciències de l’Educació
  • Start UB ! Entrepreneurship Space

IESE Business School Innovation Management Professor ISOCO CIO Chief Innovation Officer
President of UB Alumni Club of Entrepreneurship & Innovation IAF -International Association of Facilitators – membership Lecturer & Expert in Applied Innovation for Education

LEGO® Serious Play® Certified Facilitator
Trainer & Senior Facilitator of High Performance Teams using Gamification Techniques, with a recognised curriculum in Innovation Project Management and Innovation subjects at the University and Organizations.

A consultar.

Per a més informació:  Lorena Moralo, d’Unió Consorci Formació. lmoralo@ucf.cat – 932594382