Entrenament per a videoconverses 2022-01-27T14:19:20+02:00

Project Description

Entrenament per a videoconverses

Basat en casos pràctics i simulació

En aquests moments de crisi on ens trobem en una situació excepcional, els professionals sanitaris es veuen en la necessitat d’haver d’adaptar-se a les noves tecnologies per atendre als pacients.

Aquesta situació és nova tant per professionals com per usuaris, i genera dificultats afegides a la ja difícil tasca d’atenció sanitària. L’entrenament en habilitats comunicatives en l’entorn digital ha de facilitar una millora en el desenvolupament de les competències dels nostres professionals de cara a afrontar les necessitats actuals de les institucions sanitàries en front de la innovació i de la digitalització de la salut.

  • Treballar de manera pràctica i totalment adaptada a la realitat dels assistents, l’atenció telefònica i online als pacients.

Professionals de la salut que han de fer atenció als pacients a través del telèfon o per vídeo conferència.

Sessions grupals dinamitzades per un facilitador/docent que es duran a terme a través de telepresència.

Hem dissenyat un entrenament amb casos pràctics simulats per una actriu que representarà diferents situacions des de casa seva, com si fos una pacient que ha de ser atesa per telèfon o online. Cada un dels assistents a la sessió haurà d’atendre com a mínim una de les situacions, i la resta observarà, per després compartir el feedback de l’observació.

El temps entre sessions estarà destinat a realitzar activitats d’aprofundiment en la temàtica tractada. Les percepcions, experiències, reflexions obtingudes serviran d’element disparador de la segona sessió en la qual el facilitador/docent contribuirà a ancorar els aprenentatges.

• La comunicació interpersonal a distància amb els pacients: elements a tenir en compte.

• Aspectes clau per demostrar interès exercint una escolta activa i empàtica.

• Tècniques per portar el control de la conversa, dirigida als objectius assistencials.

2 sessions de 2 hores cadascuna.

Gemma Prats

Llicenciada en psicologia – opció clínica per a UB.
Realitza estudis complementaris en Coaching Transformacional, INSTITUT GESTALT (2004), i Psicologia Coaching, COPC (2015). Practitioner de PNL, IRCO (2010). Experta en avenços en habilitats per a liderar, UB (2015). Acreditada en Extended DISC.
Al llarg de la seva trajectòria professional ha ampliat coneixements en temes relacionats amb comunicació interpersonal, intel·ligència emocional, mediació, màrqueting i vendes.
Des del 2001 inicia el seu projecte com a Psicòloga, formadora i psicoterapeuta autònoma, aportant tots els seus coneixements i experiència sobre habilitats de comunicació interpersonal i gestió de les emocions, a les empreses i a les persones.

A consultar.

Per a més informació:

Romina Cortés, d’Unió Consorci Formació.  rcortes@ucf.cat – 932 594 384