//Gestió administrativa i facturació de clients públics i privats en sanitat
Gestió administrativa i facturació de clients públics i privats en sanitat 2021-05-19T12:45:27+02:00

Project Description

Gestió administrativa i facturació de clients públics i privats en sanitat

imatge de portada del curs Gestió administrativa i facturació de clients públics i privats en sanitat

En aquest curs podràs obtenir els coneixements necessaris per a conèixer la legislació que regula actualment els assegurats públics i privats i els requeriments i tràmits que s’han de conèixer per a cada tipologia de client.

En aquest curs treballarem els diferents procediments d’actuació que cal tenir en compte des d’admissions a urgències, segons els tipus econòmics.

Al llarg del material, es dividirà el contingut en funció de les diferents asseguradores en que dividim el finançament de l’atenció sanitària, determinant el tipus de pla de cobertura que es contempla en cada cas.

  • Assentar el coneixement necessari perquè els administratius del sector sanitari puguin conèixer la legislació que regula actualment els assegurats públics i privats i els requeriments i tràmits que han de conèixer per cada tipologia de clients

Aquest curs va adreçat a:

  • Administratius assistencials que treballen en els serveis d’atenció a l’usuari, gestió de clients i admissions dels àmbits d’urgències, hospitalització o consultes externes.

La formació en línia d’UCF té el participant com a eix central del procés formatiu. És a partir d’ell que es desenvolupa l’acció d’aprenentatge.

Per realitzar aquesta formació, el participant disposa d’un espai virtual on trobarà tots els materials didàctics, les activitats i un conjunt d’eines que faciliten la comunicació i l’intercanvi entre els participants i el tutor, així com els instruments formals d’avaluació.

El curs s’impartirà al campus virtual d’Unió Consorci Formació: http://formacio.ucf.cat

  • Servei Català de la Salut (CatSalut)
  • Mutualitats públiques
  • Assegurances obligatòries
  • Entitats d’assegurança lliure
  • Particular

Aquest curs té una durada lectiva de 15 hores.

El preu del curs és de 80€.

Els participants del programa que superin els requisits d’avaluació rebran un certificat d’aprofitament.

A continuació trobaràs les properes edicions:

*Si no hi apareix cap esdeveniment, resta a l’espera per a properes edicions; o contacta amb pbove@ucf.cat, per a més informació.

Per a més informació:

Paula Bové, d’Unió Consorci Formació.  pbove@ucf.cat – 932 594 387