//L’assetjament en l’àmbit sanitari
L’assetjament en l’àmbit sanitari 2021-10-20T12:47:50+02:00

Project Description

L’assetjament en l’àmbit sanitari

Un dels projectes inclosos en el Pla de Salut aposta per a la millora de les condicions de treball per protegir i promoure la salut, la seguretat i el benestar dels professionals, així com la reducció de les desigualtats i la prevenció, protecció i vigilància de tot tipus de violència. Considerem que un professional que se sent segur, és més capaç de realitzar la seva feina de forma més segura i eficient.

  • Capacitar als professionals de l’àmbit sanitari per prevenir les situacions d’assetjament en els que sovint es troben exposats, per part dels usuaris i dels seus familiars.

Tots i totes els/les professionals.

La formació en línia d’UCF té el participant com a eix central del procés formatiu. És a partir d’ell que es desenvolupa l’acció d’aprenentatge.

Per a realitzar aquesta formació, el participant disposa d’un espai virtual on trobarà tots els materials didàctics, les activitats i un conjunt d’eines que faciliten la comunicació, el treball col·laboratiu i l’intercanvi entre els participants i el tutor, així com els instruments formals d’avaluació.

A banda dels continguts formatius, l’aula incorpora tot un seguit d’activitats –casos pràctics, lectures, debats, etc.– amb què complementar i posar en pràctica els coneixements adquirits.

El curs s’imparteix al campus virtual d’Unió Consorci Formació: http://formacio.ucf.cat

1. Perfil de l’ agressor
2. Llenguatge verbal, corporal, i estratègies de resolució davant una situació de risc
3. Control mental en situacions de crisi
4. La comunicació entre els membres de l’equip en una situació de crisi
5. Situacions reals simulades
6. Treball en equip en una intervenció de crisi
7. Traumes psicològics després d’una agressió

20 hores.

Curs 100% subvencionat pel Contracte Programa Sectorial.

A continuació trobaràs les properes edicions:

Si no hi apareix cap esdeveniment, resta a l’espera per a properes edicions; o contacta amb mnadal@ucf.cat, per a més informació.

Per a més informació:

Maria Nadal, d’Unió Consorci Formació.  mnadal@ucf.cat – 93 259 43 85