//Manipulació d’aliments i seguretat alimentària en l’àmbit sanitari
Manipulació d’aliments i seguretat alimentària en l’àmbit sanitari 2019-02-05T11:02:49+02:00

Project Description

Manipulació d’aliments i seguretat alimentària en l’àmbit sanitari

Aquesta formació es porta a terme sense un calendari específic, disposes de 21 dies per a realitzar el curs des del moment de la inscripció.

Línia 1

icona formació online

Objectius:
  • Conèixer i complir les instruccions de treball establertes pels centres sanitaris per tal de garantir la seguretat i la innocuïtat dels aliments.
  •  Complir les normes d’higiene referents a actituds, hàbits i comportaments en el lloc de treball de les persones que estan en contacte amb els aliments en l’àmbit sanitari (personal de cuina, cafeteria, personal sanitari…).
  • Conèixer els requisits legals sobre la manipulació d’aliments i la seguretat alimentària en l’àmbit sanitari.
Continguts: 
    • El manipulador d’aliments.
    • Higiene alimentària.
    •  Contaminació dels aliments.
    • Malalties transmeses pels aliments.
    • Hàbits higiènics del personal manipulador.
    •  Pràctiques correctes d’higiene durant la manipulació.
    •  Neteja i desinfecció de les instal·lacions, equips, estris i superfícies.
    • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
    • L’autocontrol i el sistema APPCC.
INSCRIPCIÓ

  Detalls

Durada:

3 hores.

Adreçat a:

Infermeria i auxiliars d’infermeria

Cost:

22€

  Organitzador

Unió Consorci Formació

Telèfon:

932594384

Correu electrònic:

rcortes@ucf.cat

Web:

http://formacio.ucf.cat