//Update directiu 2021: programa complet
Update directiu 2021: programa complet 2021-09-02T10:26:23+02:00

Project Description

Update Directiu

Lideratge: créixer fent créixer.

9a edició – 2021

Necessitem una lògica en l’organització on l’aprenentatge estigui integrat en el dia a dia. Cada directiu ha d’esdevenir el “Chief Learning Officer” del seu equip. En una lògica de parlar molt amb l’equip, de com assolir els reptes amb l’equip, i què vol dir en termes d’estratègic learning i del que hem d’aprendre en els propers anys. No és un tema d’avaluació, sinó de reptes i compromisos compartits.

Per canviar la cultura no calen discursos ni reunions. Calen objectius i canviar les nostres agendes. Necessitem comunitats de talent i bona gent, en un procés on la construcció del compromís no s’acaba mai i on les persones són la centralitat ,en el marc d’organitzacions al voltant d’un propòsit.

Ens calen unes organitzacions on creixem fent créixer als altres, en una lògica d’exploració, d’aprenentatge continuat, d’assoliment dels resultats compartits, donant sentit a les agendes de tothom. Aquest ha de ser el nostre Lideratge: créixer fent créixer les persones.”

Extracte de la ponència magistral del Sr. Xavier Marcet. Sessió inaugural de presentació de l’Update Directiu (febrer 2021).

 • Impulsar estils de lideratge que facilitin el desenvolupament dels equips i les persones.
 • Acompanyar la reflexió i l’acció directiva, per veritablement acompanyar els canvis i les transformacions necessàries.
 • Incorporar noves eines i metodologies àgils i centrades en les persones.
 • Potenciar la innovació i el desenvolupament de nous processos i maneres de fer.

Comandaments, responsables i professionals amb funcions directives.

Aquest curs s’organitza en 4 webinars col·laboratius a partir d’un repte. Al voltant d’elles hi han altres recursos, eines i continguts formatius online complementaris.

Els participants del programa rebran un certificat acreditatiu d’UCF, que acreditarà la seva participació en la formació.

L’assistència a 4 o més microtrajectòries del programa d’aquesta 9a edició de l’Update Directiu permetrà als assistents obtenir un certificat d’extensió universitària d’assistència, emès per la Fundació Universitària del Bages, Campus Umanresa (Universitat de VIC – Universitat Central de Catalunya).

PAQUETS D’INSCRIPCIONS

 • Pack de 10 inscripcions al programa (repartint aquestes 10 inscripcions de la manera més adequada
  per a l’organització). 1.560 euros (100% bonificable per la FUNDAE)
 • Pack de 5 inscripcions al programa: 885 euros.
 • Inscripció individual: 185 euros (excepte el programa de Lideratge Relacional que incorpora una
  eina com és Insigth Discovery i el preu d’inscripció és de 290 euros).
 • Per a més inscripcions contactar amb Unió Consorci Formació per aplicar descomptes específics.

El pack de 5 inscripcions inclou una única microtrajectòria de Lideratge relacional i el pack de 10 inscripcions un màxim de dues.

A continuació trobaràs la calendarització de cada microtrajectòria:

Contacta amb rllort@ucf.cat per a més informació.

Per a inscripcions:  Ricard Llort, d’Unió Consorci Formació. rllort@ucf.cat – 932 594 386