/La nostra proposta de valor
La nostra proposta de valor 2021-02-11T11:31:35+02:00

IDENTITAT I PROPÒSIT

Unió Consorci Formació

és una iniciativa conjunta de La Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya per impulsar formació continua innovadora i transformadora que afavoreixi l’excel·lència dels professionals i de les organitzacions de salut i social.

Propòsit UCF

“Facilitar l’aprenentatge continuat dels professionals de les organitzacions de salut i social per a la millora de la salut de les persones.”

UCF com a institució de referència en formació i desenvolupament per a les empreses i els professionals del sector de salut i social, amb una oferta especialitzada i professionalitzadora, que fa un ús intensiu de les TIC, i disposa d’un model metodològic orientat a l’aprenentatge i als resultats.

Impulsar i desenvolupar activitats innovadores i d’alt valor afegit en l’àmbit de la formació i la gestió del coneixement per als sectors salut i social, que contribueixin a impulsar l’excel·lència en les organitzacions a partir del desenvolupament dels seus professionals, i esdevenir nexe d’intercanvi i producció de coneixement sobre formació en el sector.

MODEL FORMATIU CENTRAT EN LA PERSONA

A través d’accions…

ROADMAP DEL DISSENY CREATIU I PERSONALITZAT

roadmap creatiu
Més informació sobre el Disseny Creatiu d’UCF

ANÀLISI DE NECESSITATS DE FORMACIÓ EN EL SECTOR

UCF tranforma l’identificació, categorització i priorització de necessitats, en un ventall de solucions i propostes formatives.

Informació com a base de la identificació de necessitats formatives sectorials
Fes clic per ampliar la imatge
Pla estratègic de formació
Fes clic per ampliar la imatge

DESENVOLUPAMENT INTEGRAL DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

FER = SABER x VOLER x PODER

La fórmula expresa l’excel·lència professional. A partir d’ella UCF projecta la seva activitat de formació a través de tres grans imatges metafòriques:

La taula periòdica del talent: VOLER
Les línies transversals del metro: Saber
L’eixample de competències: poder

DISSENY D’ITINERARIS PERSONALITZATS

SKYLINE: TRAÇANT EL PERFIL CAP A L’EXCEL·LÈNCIA

L’STORYTELLING I LA NARRATIVA DE LA SINGULARITAT D’UCF

Més informació

Formació i Desenvolupament del Talent és un llibre que presenta tota la línia de treball impulsada des d’UCF i que incorpora un conjunt d’experiències, exemples, models i metodologies per a impulsar programes i processos formatius i d’aprenentatge a les organitzacions de salut i social.

Més informació

Aquest és un document resum executiu del model formatiu d’UCF, i la connexió de les diferents estratègies, eines i metodologies utilitzades en la formació i desenvolupament dels professionals de les organitzacions de salut i social.

Més informació

Rethink the Mindset és una eina gamificada de suport a la reflexió i planificació de les prioritats i preferències de formació i desenvolupament dels professionals, responsables de l’àrea de formació i desenvolupament i de les persones amb funció directiva d’organitzacions de salut i social.

Més informació

Management Colors és una eina gamificada de suport i reflexió a l’acció directiva. Potencia els processos integrals i integrats de desenvolupament competencial i que orienta cap a l’excel·lència als professionals amb responsabilitats directives.