/Sobre nosaltres
Sobre nosaltres 2019-01-21T14:30:01+02:00

Unió Consorci Formació és… 

una iniciativa conjunta de La Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya per impulsar formació continua innovadora i transformadora que afavoreixi l’excel·lència dels professionals i de les organitzacions de salut i social.

UCF com a institució de referència en formació i desenvolupament per a les empreses i els professionals del sector de salut i social, amb una oferta especialitzada i professionalitzadora, que fa un ús intensiu de les TIC, i disposa d’un model metodològic orientat a l’aprenentatge i als resultats.

Impulsar i desenvolupar activitats innovadores i d’alt valor afegit en l’àmbit de la formació i la gestió del coneixement per als sectors salut i social, que contribueixin a impulsar l’excel·lència en les organitzacions a partir del desenvolupament dels seus professionals, i esdevenir nexe d’intercanvi i producció de coneixement sobre formació en el sector.

ANÀLISI DE NECESSITATS DE FORMACIÓ EN EL SECTOR

UCF tranforma l’identificació, categorització i priorització de necessitats, en un ventall de solucions i propostes formatives.

Informació com a base de la identificació de necessitats formatives sectorials
Fes clic per ampliar la imatge
Fes clic per ampliar la imatge
Pla estratègic de formació

DESENVOLUPAMENT INTEGRAL DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

FER = SABER x VOLER x PODER

La fórmula expresa l’excel·lència professional. A partir d’ella UCF projecta la seva activitat de formació a través de tres grans imatges metafòriques:

La taula periòdica del talent: VOLER
Les línies transversals del metro: Saber
L’eixample de competències: poder