Vés al contingut

Més del 83% dels alumnes han completat amb èxit el curs de "Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts"

UCF

Ha finalitzat el curs en línia Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts, on més d’un 83% de l’alumnat ha superat satisfactòriament tots els mòduls. La formació ha comptat amb la participació de 724 infermers i infermeres d’atenció primària de més de 35 institucions de la xarxa de sistema integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). 

L’objectiu principal del curs ha estat proporcionar als professionals les eines i els coneixements necessaris per oferir una atenció més segura i efectiva als pacients amb demanda aguda

La satisfacció general del curs ha estat d’un 8,3/10, i s’han obtingut diversos comentaris positius per part dels participants que compartim a continuació:

"Totes les infermeres de família haurien de fer aquest curs, ja que hi ha motius que es veuen molt sovint, però altres convé que es repassin de manera ordenada perquè no tenim l'oportunitat de veure'ls."

"Curs molt ben estructurat. M'ha agradat molt perquè explica situacions amb les quals ens trobem en el nostre dia a dia."

"Es tracta d'un curs molt ben plantejat i ben estructurat. M'han agradat els vídeos explicatius, i ha estat molt didàctic. Considero que he après moltes coses. Molt interessant."

El programa formatiu, de 26 hores de durada i en modalitat 100% en línia, pertany al Projecte ARES d’harmonització dels estàndards de prestació de cures a l’atenció primària. El projecte ha estat desenvolupat amb la col·laboració d’experts de l’Institut Català de la Salut i subvencionat pel Departament de Salut amb fons Next Generation 2023.

Estigueu alerta per a pròximes edicions subvencionades del curs!

 

 

ARES

Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts

Hores
26h
Perfils professionals