Vés al contingut

Construïm una cabana que simbolitza el talent femení

Igualtat
UCF
jornada start talent femeni dones somrient.jpg

El passat dijous 28 de setembre va tenir lloc la Jornada Start del programa d’expertesa universitària Talent femení (5ª edició). Al voltant de 20 dones professionals del sector de la salut i social de Catalunya van iniciar aquest viatge amb la voluntat d’impulsar el seu talent femení cap a un lideratge transformador basat en valors.

La jornada start “Desconnectar per reconnectar” ha tingut lloc a l’Oller del Mas, situat en un entorn rural i lluny del ritme frenètic del dia a dia de les professionals. L’activitat experiencial ha consistit en a construir en equip una cabana amb matèries primeres que per a elles simbolitzés el talent femení.

Les participants han gaudit d’aquesta primera experiència deslliurant-se de prejudicis, aflorant valors com el respecte, el treball en equip, la creativitat, el consens, la col·laboració i la transparència (tots ells proposats per les participants en acabar la jornada). 

Aquesta activitat, organitzada amb la col·laboració de Meeting Point, ha estat una primera presa de contacte per abraçar nous reptes als quals s’enfrontaran durant el programa de 120 h de durada. 

El programa de Talent Femení és un projecte conjunt amb la Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya. Està impartit per UCF i amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut i la Societat Catalana de Gestió Sanitària. El projecte té com a objectiu desenvolupar el potencial de creixement d’aquestes professionals per tal d’ocupar càrrecs de comandament o responsables d’equips.

Gràcies a totes per la vostra participació!