Vés al contingut

Més de 700 inscrits en el curs "Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts"

UCF
ARES ordinador.jpg

Avui, dia 28 de setembre, ha iniciat el curs en línia “Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts“, amb més de 700 participants de més de 35 institucions del SISCAT.

El programa formatiu, de 26 hores de durada i en metodologia 100% en línia, dona resposta al Projecte ARES d’harmonització dels estàndards de prestació de cures a l’Atenció Primària i va dirigit exclusivament a infermeres i infermers d’atenció primària.

L’objectiu d’aquest programa és millorar els coneixements i les habilitats d’aquestes professionals en el procés de gestió de la demanda aguda, així com donar suport en la presa de decisions clíniques, minimitzant la seva variabilitat.

La formació compta amb 45 casos pràctics, amb els quals es pretén normalitzar la pràctica assistencial i la importància d’aplicar-la a l’atenció primària amb l’objectiu de construir la millor assistència infermera centrada en les persones i les seves necessitats.

El projecte de creació dels materials en línia ha estat realitzat en col·laboració amb experts de l’Institut Català de la Salut. Tant la producció de materials com aquesta impartició està subvencionada pel Departament de Salut amb fons de Next Generation 2023.

A continuació, compartim un vídeo on diferents expertes expliquen detalladament en què consisteix el projecte ARES.

ARES

Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts

Hores
26h
Perfils professionals