Vés al contingut

UCF participa a la Jornada sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya

UCF
jornada-integracio-atencio-persones-fragils-PCC-MACA-Catalunya.png

Aquesta setmana s’ha realitzat una jornada organitzada per la Direcció Estratègica d'Atenció Integrada del Departament de Salut sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya. 

Sota el lema “Una nova era en la personalització i la planificació territorial de l’atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa o avançada”, aquesta jornada ha estat dividida en tres parts: elements clau per a la individualització de les intervencions, elements clau per a la planificació territorial de la resposta i altres elements facilitadors. 

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha inaugurat la jornada i a continuació, s’ha presentat el Pla territorial i el programa PCC/MACA: 10 anys d’una visió, aprenentatges i reptes de futur. La jornada ha comptat amb taules rodones i ponències al llarg de tot el matí.

 

Creant un Programa formatiu i innovador per als professionals

Dins del marc estratègic presentat pel Departament de Salut, la formació dels professionals en relació amb la fragilitat i cronicitat complexa i avançada esdevé un element clau.

UCF ha participat en la jornada presentant el Pla de formació dissenyat conjuntament amb el Departament de Salut, i que es dirigirà als professionals de tot el SISCAT, i serà finançat amb fons del Ministerio de Sanidad. 

El pla de formació contempla, inicialment, una activitat formativa a través de mòbil de 3 hores, i un curs en línia de 15 hores. La formació a través de mòbil es portarà a terme a través de l’eina Snackson, plataforma integral de microlearning, amb contingut de tipus divulgatiu i amb un format gamificat. 

El curs en línia combinarà continguts més tècnics sobre el model d’atenció i les seves fases, i casos clínics que permetran veure l’aplicació pràctica de tot allò après, a través de la presa de decisions durant el cas. 

jornada-integracio-snackson-formacio-slide1.png
jornada-integracio-snackson-formacio-noticia-slide2.png