Vés al contingut

UCF, amb el suport de SEAUS i l’ICS, llança un curs adreçat a professionals administratius, amb motiu de la 13a Jornada d’administratius Sanitaris

UCF
rol-administratius-ana-sedano-capçalera.jpg

Avui, 23 de novembre, s’ha celebrat la 13a Jornada d’administratius Sanitaris de l’ICS, organitzada per la Gerència Territorial Metropolitana Sud al teatre “La Passió” d’Esparraguera.  

Aquesta jornada, a la que han assistit més de 1.100 professionals, ha sigut una oportunitat única per compartir experiències i debatre sobre els reptes i oportunitats de futur de la funció administrativa

Sota el lema 'EnRola't.ICS', el comitè organitzador ha preparat un programa científic atractiu amb conferències magistrals, taules rodones i presentacions de comunicacions que han posat en valor el rol del personal administratiu sanitari i els diferents elements que contribueixen a assolir uns millors resultats assistencials i millorar l'experiència de la ciutadania.

Dins del Programa, Ana Sedano, Gerent d’UCF, ha participat en nom d’UCF a una de les taules rodones per parlar, junt amb altres professionals de reconegut prestigi del món assistencial, sobre el rol present i futur de l'administratiu/iva sanitari.

Apunta’t al curs gratuït “Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius”

Reforçant el seu compromís amb l’aprenentatge dels professionals i posant en valor el rol de la funció administrativa, UCF, amb el suport la Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS), i l’Institut Català de la Salut (ICS), obre una edició gratuïta i autoformativa del curs “Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius”.

Aquesta edició es durà a terme de l’1 al 31 de desembre de 2023, i els participants del curs rebran un certificat d'aprofitament expedit per UCF.

El curs, de 2 hores de durada, té com a objectiu desenvolupar la capacitat d’observació dels professionals administratius del sector salut i social per a dur a terme la pròpia tasca diària correctament, i beneficiar el funcionament del sistema, que repercuteix en la millora del servei i de la salut pública.

El curs també inclou, en el primer mòdul, una pel·lícula interactiva per posar a prova la pròpia capacitat d’observació. A continuació compartim el teaser de la pel·lícula interactiva:

Inscriu-te ja l’edició gratuïta. No et quedis sense plaça! 

Amb el suport de: 

seaus-ics
Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius

Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius

Hores
2h