Vés al contingut

UCF col·labora amb ULatam per a la internacionalització de la formació contínua en el sector salut i social a Llatinoamèrica

Internacional

ULatam és un projecte creat per Fundació Universitària del Bages – Campus UManresa (UVic-UCC) per identificar programes de formació i consultoria que es desenvolupen en diversos països d'Amèrica Llatina, amb l'objectiu de potenciar i ampliar la capacitat d'incidència en aquest mercat.

En el marc d’aquesta línia d’activitat, UCF treballa estretament amb la Fundació Universitària del Bages – Campus UManresa (UVic-UCC) des de fa anys per desplegar iniciatives i projectes de formació contínua a Llatinoamèrica en el camp de la salut i social.

En els darrers anys, s'han impulsat de manera conjunta projectes de lideratge i desenvolupament directiu en països llatinoamericans com Mèxic, Colòmbia, Argentina i, més recentment, a Hondures.

Hem entrevistat el Dr. Valentí Martínez, Director d'Estratègia Internacional de la Fundació Universitària del Bages – Campus UManresa (UVic-UCC), per parlar sobre el projecte ULatam i la col·laboració amb UCF en la internacionalització de la formació contínua.

Aquest novembre, s'ha renovat la col·laboració entre ambdues entitats per impulsar relacions que contribueixin a una major eficiència en l'ús dels recursos del sistema.

A més de la participació directa i acreditació de la FUB en programes especialitzats a mida i en obert; la col·laboració amb ULATAM, i el desenvolupament d'activitats formatives dins del marc de la Càtedra de Lideratge en Valors, s'incorporen com a dues noves línies de col·laboració.