Vés al contingut

Activem el repte a través de mòbil “Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!”

UCF
Atenció a la persona
jornada-integracio-atencio-persones-fragils-PCC-MACA-Catalunya.png

El passat 15 de novembre, dins el marc de la Jornada sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya, organitzada pel Departament de Salut, es va anunciar l’inici d’una primera acció formativa en cronicitat a través del curs "Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!”

L’objectiu d’aquest microcurs és explicar el Model d’atenció per a les persones fràgils amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA), així com donar a conèixer les eines que poden ser d’ajuda en l’abordatge de casos.

El curs, de 3 hores de durada, està pensat en un format de microcontinguts, amb una metodologia innovadora i amb elements de gamificació. Es realitza a través de l’aplicació mòbil Snackson. Aquest format permet als participants rebre 5 o 6 microcontinguts diaris, i completar unes preguntes i/o activitats així com petits reptes puntuats. 

La primera edició del curs s’ha iniciat aquest 24 de gener convidant als gairebé 1.000 professionals de l’àmbit de l’Atenció primària que van inscriure’s a la Jornada, i als que s’ha donat la oportunitat de ser els primers en poder fer el curs si així ho desitgen. 

Degut a la gran acollida d’aquest curs, obrim una propera edició programada entre el 5 de març i el 22 de març de 2024. 

Tant la creació del material com la impartició de les edicions programades está finançat amb càrrec dels fons del Ministerio de Sanidad del Gobierno de España aprovats en el CISNS del 23 de juny del 2023 com a recolzament al Marc Estratègic d’Atenció Primària i Comunitària. 

cronicitat

Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!

Hores
3h
Perfils professionals